Hlavní obsah

Návrat z dovolených přes Prahu zkomplikují uzavírky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pevné nervy by si měli připravit řidiči, kteří se budou cestou z dovolené projíždět Prahou. Na většině dopravních tahů jsou totiž dopravní uzavírky, kvůli kterým se mohou tvořit dlouhé kolony. Omezen je provoz na Nuselském mostě, v Resslově ulici u Karlova náměstí i na Smetanově a Podolském nábřeží. Ve směru do centra je na týden uzavřen Vyšehradský tunel.

První náměstek primátora Karel Březina hovoří o uzavírkách v Praze

 
Článek

Omezení čeká řidiče na Smetanově a Masarykově nábřeží a také v Křižovnické ulici, kde se opravuje tramvajová trať. Provoz je v některých místech zachován pouze v jednom jízdním pruhu. Kvůli opravě kanalizace bude omezen provoz rovněž na Dvořákově nábřeží a na náměstí Curieových.

Další uzavírka čeká na řidiče kvůli opravě tramvajové tratě na Podolském nábřeží a v Modřanské ulici. Do desátého července je ve směru do centra pro veškerou dopravu uzavřen Vyšehradský tunel.

Kolony hrozí řidičům v Resslově ulici u Karlova náměstí, kde se opravuje vodovod. Trpěliví by měli být motoristé i v okolí Nuselského mostu a ulice 5. května. V této lokalitě zůstaly zachovány vždy dva pruhy pro každý směr.

Během celých prázdnin bude ve směru z centra uzavřena Vídeňská ulice v úseku Dobronická - Kunratická spojka. S časovou rezervou by měli počítat rovněž řidiči, kteří pojedou například přes mimoúrovňovou křižovatku Třebonice na Pražském okruhu, ulicí Čs. armády v Praze 6, Železničářů v Praze 7, Vinohradskou ulicí v okolí Hollarova náměstí, dále přes Štěrboholskou radiálu nebo Novosibřinskou ulicí v Újezdu nad Lesy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám