Hlavní obsah

Martin Maxa Valentýna nepotřebuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ačkoliv zpěvák Martin Maxa připouští, že si Češi na valentýnský svátek pomalu zvykají, sám ho neslaví. Přesto se domnívá, že Valentýn v Česku brzy zdomácní. "Moje generace si na tento svátek už nezvykla," vysvětlil Maxa.

Foto: DK Vsetín

II. kat. postupující Vojtěch Frňka ze souboru Malá Jasénka

Článek

"Ale to není hlavní důvod toho, proč Valentýna neslavím. Mám svoji přítelkyni velice rád a nemusím mít svátek k tomu, aby mi to připomněl. Snažím se jí dávat lásku celý rok," konstatoval zpěvák, který se v poslední době v rámci svého profesního působení často ukazuje s blondýnkami.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Chystáte se dnes oslavit Valentýna?

Například při koncertu na pražském Žofíně sdílel pódium hned se třemi plavovláskami, Helenou Vondráčkovou, Leonou Machálkovou a Marky, v soukromí však dává přednost brunetkám.

"Mně se líbí spíš tmavovlasé dámy. Každý chlap, a tedy i já, má v sobě nastavený vizuální předpoklad hezké ženy. Všimněte si, že chlap se rozvede, po nějaké době se znovu ožení a typově si opět vybere partnerku, které se jeho původní ženě podobá," uvedl Maxa. 

Nutnost společných zálib

O partnerství má jasné představy. "Partnerka musí vyhovovat mé estetice, musí působit vysportovaným, svěžím dojmem. To je ale jenom počátek. Měly by korespondovat naše intelektuální zájmy. Musí nás prostě něco spojovat," dodal.

Maxa zároveň prozradil některé své záliby. "Mám rád umění a dobrou literaturu. Četba vůbec patří k mým největším koníčkům. A o tom, co přečtu, si chci se svou partnerkou taky popovídat. Vůbec si neumím představit, že bychom měli úplně odlišné názory," vysvětlil.

Na své první zamilování prý zpěvák dodnes nezapomněl. Šlo údajně o tak silný zážitek, že si dodnes uchoval v paměti každou podrobnost. "Bylo to v sedmé třídě na základce a dobře si pamatuji i jméno tehdejší lásky. To si ale nechám jenom pro sebe. Byl to tak silný zážitek, že si dodnes pamatuji, jak na místě naší schůzky svítila lampa, kde byla louže, prostě všechny tyto detaily mi utkvěly v paměti," usmál se Maxa.

Anketa

Chystáte se dnes oslavit Valentýna?
Ano
26,5 %
Ne
73,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 151 čtenářů.

Reklama

Související články

Martin Maxa se vidí ve Stingovi

Martin Maxa přichází se svým novým čistě autorským albem Desáté patro. Svým pojetím řadí mezi debutovou desku a následující Zpovědnici. Maxa podle vlastních...

Martin Maxa je stále v nemocnici

Ačkoli chtěl Martin Maxa (43) v úterý na vlastní žádost opustit mosteckou nemocnici, kde už čtrnáct dnů leží na infekčním oddělení s onemocněním jater, vypadá...

Výběr článků

Načítám