Hlavní obsah

Magistrálu zase rozvrtali. Některé „nekonečné” uzavírky v Praze skončí, další se objevily

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V následujících dnech by měly v Praze skončit některé z uzavírek, které komplikují dopravu a brnkají na nervy řidičům, kteří tráví čas popojížděním v kolonách na objízdných trasách. Na dalších silnicích se dělníci objevili v minulých dnech. Dělníci opět rozvrtali magistrálu na Hlávkově mostě, kde probíhá diagnostika přemostění.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

Od listopadu by se měla vrátit doprava například do Zenklovy ulice, která slouží jako spojka z oblasti Bulovky směr Palmovka. Rekonstrukce začala již loni v říjnu a nyní bude kompletně otevřena.

Od 9. listopadu by se měla vrátit doprava rovněž do Husitské, která je pro dopravu zatím otevřena pouze do centra.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Oprava Husitské ulice v Praze

Další plánované i neplánované uzavírky se však objevily i v posledních dnech. Kvůli dezolátnímu stavu mostu neprojedou řidiči po Bubenské směrem do Holešovic. Most sice bude provizorně podepřen a doprava by se na něj měla vrátit, půjde pouze o labutí píseň před jeho demolicí, po níž by mělo být postaveno nové přemostění. [celá zpráva]

Foto: Mapy.cz

Most v Bubenské ulici v Praze, který bude uzavřen.

Na nedalekém Hlávkově mostě probíhá až do 8. listopadu diagnostika přemostění, a na řidiče ve směru do centra tak čeká zúžení do jednoho jízdního pruhu.

Na Štěrboholské spojce u křížení s Průmyslovou začali silničáři budovat přejezdy středového dělicího pásu, které by měly být hotové do 2. listopadu. Do 14. listopadu budou jen o pár stovek metrů vedle opravovat dilataci mostu.

Až do 24. listopadu pak zůstane omezen provoz v Ústecké ulici, která je spojnicí z dálnice D8 do centra.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám