Hlavní obsah

Jaromír Soukup skončil v nemocnici. Neplánovaně ho museli operovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český podnikatel a mediální magnát Jaromír Soukup podstoupil v pátek neplánovaně operaci v pražské Nemocnici Na Homolce. Lékaři ho museli operovat. Informoval o tom server Super.cz s tím, že Soukup je nyní upoutaný na nemocniční lůžko.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jaromír Soukup

Článek

Soukup musel podstoupit operaci na oddělení otorhinolaryngologie (ORL). „Pokračující potíže několika posledních dnů si vyžádaly zásah specialistů ORL Nemocnice Na Homolce,“ uvedl miliardář pro server Super.cz.

„Dr. Janoušek, zástupce primáře, odvedl vynikající práci a rekonvalescence probíhá dobře. Byly to nepříjemné dny, ale naštěstí to už je za mnou,“ konstatoval Soukup.

Soud zastavil insolvenční řízení s Médeou Jaromíra Soukupa

Ekonomika

Podle informací Super.cz prodělal mediální magnát operaci nosu. „Jak vypadá můj obličej, si ani nepřejte vidět, neusnuli byste,“ uzavřel Soukup.

V roce 1991 Soukup založil mediální agenturu Médea, v roce 2000 pak vydavatelství Empresa Media. V roce 2012 koupil televizi Barrandov, které v současnosti šéfuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám