Hlavní obsah

Masáž, Praha, teďka. Lidovecký poslanec Navrátil vysvětluje, jak našel uprostřed noci maséra na Amatéři.cz

Aktualizováno

Kauza lidoveckého poslance Jiřího Navrátila, kterého ze znásilnění nařkl masér (39), jehož si poslanec kvůli bolestem krku a zad pozval podle svých slov uprostřed noci k sobě domů, se řešila na celostátním výboru KDU-ČSL. Spolustraníci za ním stojí. Vysvětlit, proč si Navrátil hledal v noci maséra přes erotický portál a za údajné dvě návštěvy zaplatil 21 tisíc korun, však nedokážou. Sám poslanec nyní Novinkám popsal, jak se mu to stalo.

Foto: Josef Horázný, ČTK

Jiří Navrátil

Článek

Erotický portál Amatéři.cz prý objevil již dříve v souvislosti se svým uvažováním o veřejném přiznání své homosexuální orientace. „Hledal jsem mnoho osobních příběhů lidí, kteří to udělali přede mnou, a našel jsem je mimo jiné i na této stránce. Udělal jsem si tam profil a s lidmi z komunity normálně komunikoval,“ popisuje Navrátil.

„Když jsem o něco později po dlouhém jednání ve Sněmovně přišel domů s obrovskou bolestí zad, kterou trpím chronicky již léta a mívám na ni i předepsanou medikaci, prostě jsem do vyhledávače napsal „masáž Praha teďka“.  Nepřišlo mi tak divné kliknout ve výsledcích vyhledávání právě na tuto stránku. Šlo o kvalifikovaného maséra, který mi mohl hned pomoci,“ řekl Novinkám.

Kauzu spustil server PrahaIN.cz, když ve čtvrtek večer publikoval informace o trestním oznámení, které na poslance podal kvůli údajnému znásilnění muž z Prahy. Tím poslancem měl být Jiří Navrátil z KDU-ČSL, který ale tato nařčení odmítl a zvažuje, že podá na muže trestní oznámení za křivé obvinění.

Masér nařkl lidoveckého poslance ze znásilnění. Nesmysl, brání se Navrátil

Domácí

„Jednalo se o masáž krku, nešlo o erotickou masáž. Proč objednával masáž na webu Amatéři.cz, nevím,“ řekl Novinkám po pátečním jednání lidovců šéf poslaneckého klubu Marek Výborný.

Navrátil má problémy se zády. Když mu nezabraly léky, tak si podle svých dřívějších slov pro Blesk.cz uprostřed noci přes erotický portál Amatéři.cz objednal dotyčného maséra. Celkem mělo jít o dvě návštěvy a Navrátila měly stát dohromady 21 tisíc korun. „Je to má standardní cena za masáž, zvláště když k někomu přijedu pozdě v noci,“ řekl Blesku masér, kterého dle jeho slov měl právě na druhé schůzce Navrátil údajně připoutat k posteli a zneužít.

Několik věcí v příběhu nesedí

Jak Navrátil, tak masér Blesku potvrdili, že se spolu nesetkali za účelem sexu, ale kvůli masáži.

Devětatřicetiletý muž při výpovědi na policii uvedl, že trpí schizofrenií a má kvůli tomu brát předepsané léky. S diagnózou ovšem nesouhlasí a léky brát odmítá. Jak upozornil Blesk, v příběhu, který předkládá masér, řada věcí nesedí.

Například uvedl, že jej měl Navrátil při druhé návštěvě nahánět kolem stolu, poté jej svalit na postel a přivázat ke garnýži k posteli a sexuálně zneužít. Sám poslanec však poskytl serveru fotografie svého malého bytu, kde žádný popisovaný stůl není a v okolí postele taktéž není žádná konstrukce či čelo, k němuž by se dalo poutat.

Rozcházejí se také údajná data schůzek. Masér tvrdí, že k domnělému znásilnění mělo dojít na setkání 11. října, podle konverzací, které má server k dispozici, ovšem v daný termín k žádné schůzce nedošlo. Stalo se tak až 12. října večer, v následujících dnech spolu měli komunikovat krátce kvůli tomu, zda masáž pomohla a vyúčtování služeb. Podle Blesku konverzace neobsahovaly žádné zmínky o údajném znásilnění.

Jurečka: Manželství pro všechny? Spíš projde ústavní definice svazku muže a ženy

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám