Hlavní obsah

Fanoušci sázejí na Českou Miss

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Mezi fanoušky České Miss vypukla v pondělí sázková horečka. Sázková kancelář Tipsport totiž zveřejnila kursy na všech dvanáct finalistek prvního ročníku nové soutěže, kterou pořádá Michaela Maláčová. O tom, která z dívek se stane vítězkou, rozhodnou 26. února při přímém přenosu TV Nova svými SMS zprávami a telefonáty samotní diváci. A mnozí z nich budou nervózně čekat na výsledky s tiketem v ruce.

Foto: www.beskydyportal.cz

Komentované prohlídky Štramberku zavedou do nejkrásnějších zákoutí

Článek

Bookmakeři Tipsportu dávají největší šance Janě Horáčkové (v soutěži dostala číslo 102; ve finále si však dívky vylosovaly jiné pořadí - pozn. red.), na kterou vypsali kurs 2,5:1. Znamená to, že v případě jejího vítězství připadne sázkaři dva a půl násobek vsazené částky. Následují Michaela Štoudková (51) a Zuzana Línková s číslem 25 (obě 3,5:1). Kursy na další dívky se pohybují od pěti až do patnácti k jedné.

Tipsportu se na Horáčkové líbí  hezký úsměv a příjemné vystupování, Štoudkovou zase jeho bookmakeři označili za supertyp ve stylu americké krásy.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Vsadíte si také na Českou Miss?

"Tipsport dosud žádné sázky na soutěž krásy nevypisoval. Myslíme si, že u České Miss zaujme sázkaře fakt, že jde o první ročník této soutěže a že o jejích výsledcích vlastně rozhodují sami," řekl mluvčí sázkové kanceláře Lubomír Ježek. Připomněl, že na Českou Miss si mohou vsadit všichni, kdo jsou starší osmnácti let, ve všech pobočkách Tipsportu, jichž bude v České republice od 23. února už tisíc.

"Většinou sázím na zahraniční fotbal a někdy také na basketbalovou NBA, ale tuhle příležitost si nenechám ujít. Finalistky České Miss jsou opravdu krásné, takže určitě přinesou oživení sázek," sdělil u přepážky Tipsportu muž, který sází pravidelně.

Televizní přenos bude podle jeho slov zvláště pro sázkaře podobné drama jako třeba finále fotbalové Ligy mistrů. Česká Miss podle prý přitáhne i takzvané sváteční sázkaře. Ti si mohou vsadit pro zábavu třeba jen i za dvacet korun. 

Anketa

Vsadíte si také na Českou Miss?
Ano
13 %
Nevím
6,1 %
Ne
80,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 445 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Dětští pacienti už dostali vánoční dárky

Ředitel Městské nemocnice Ostrava Petr Uhlig a Michal Mariánek, náměstek primátora města Ostravy, spolu s vedením oddělení rozdávali v pátek 22. prosince dárky...

V Poličce vystaví 99 obrazů Zbyška Siona

Na začátku února bude zahájena výstava významného poličského rodáka a představitele české strukturální abstrakce Zbyška Siona. Vystaveno bude 99 obrazů z jeho...

Výběr článků

Načítám