Hlavní obsah

Falešný kemp u rybníka Vrkoč přestane lákat turisty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik chatiček, obytných přívěsů, půjčovna lodiček, rybářského náčiní, či bar na hrázi. Po téměř dvou měsících filmového života zmizí od rybníka Vrkoč na dohled od Pálavy téměř idylicky vyhlížející kemp, který dokázal mást desítky jižní Moravu křižujících turistů. Vyrostl totiž jen pro potřeby natáčení nového televizního seriálu Pálava – život zalitý sluncem. Právě v tomto falešném kempu se o víkendu odehrála malá oslava.

Falešný kemp u rybníka Vrkoč přestane lákat turistyVideo: Miroslav Homola, Právo, Novinky

 
Článek

Jednak přítomní kolegové herci Jakub Uličník, Tomáš Matonoha, Pavla Dostálová spolu s režisérem Petrem a dalšími členy štábu gratulovali jednomu z protagonistů Jiřímu Panznerovi ke čtyřicátinám, a druhým neméně důležitým důvodem k oslavě byl už šedesátý den natáčení.

„A především to, že vše zatím běží podle plánu,“ řekl Právu zkušený filmový producent a vinař Tomáš Vican. Jak potvrdil, denně se skutečně u Vrkoče někdo dotazoval na možnost ubytování. „Byly to desítky lidí. Hlavně cykloturistům a zájemcům o rekreační rybolov se zde moc líbilo. Tak je konečně přestaneme mást, i když tady by se ten kemp opravdu musel líbit každému,“ doplnil se smíchem Vican.

Jak dodal, tvorba seriálu už finišuje, ovšem scény z posledních natáčecích dnů prý budou pro děj hodně důležité. Ukáže se v nich mimo jiné svérázný farmář Bolek Polívka, který „bačuje“ s oslem a lamou a za souseda bude mít dalšího známého herce Jaromíra Dulavu.

Točit se bude na skutečné farmě Pálava u Mikulova

Jedny z posledních scén vzniknou i ve vinárně v Pavlově. „Doklapnout bychom chtěli prvního srpna a následující den v Praze předvedeme světu titulní song seriálu Carpe Diem, který zazpívá Marek Ztracený,“ doplnil Tomáš Vican.

V seriálu si zahraje plejáda herců - Jana Paulová, Hana Holišová, Michal Isteník, Robert Jašków, Eliška Krausová, Miroslav Táborský, Pavel Nečas, Pavel Zedníček a mnoho dalších .

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám