Hlavní obsah

Cyklista na Brněnsku zemřel po nárazu do stromu. Nezachránila ho ani přilba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihomoravský kraj

Asi padesátiletý cyklista vrazil v sobotu na Brněnsku do stromu, život mu nezachránila ani přilba. Po další, tentokrát autonehodě na jihu Moravy museli hasiči vystříhat z automobilu řidiče i jeho spolujezdkyni. Auto rovněž vrazilo do stromu. Informoval o tom policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Ilustrační snímek

Článek

K autonehodě vyjeli policisté k Bohuticím na Znojemsku. Sedmdesátiletý řidič osobního vozu Citroen vyjel z dosud neznámých příčin mimo vozovku a auto skončilo ve stromě. Ze zdemolovaného vozu museli hasiči vystříhat řidiče i jeho o čtyři roky mladší spolujezdkyni. Muže transportoval vrtulník záchranářů do nemocnice v kritickém stavu, v nemocnici skončila i těžce zraněná žena.

I v druhém případě, asi o hodinu později, šlo o náraz do stromu; tentokrát na místní komunikaci u Biskoupek na Ivančicku. Padesátiletý cyklista vyjel mimo vozovku do křoví, zde ale narazil hlavou do stromu. „I když měl na hlavě přilbu, způsobil si velmi vážná zranění, kterým i přes snahu přivolaných záchranářů na místě podlehl,“ uvedl mluvčí policie.

Muž zemřel po srážce s vlakem u Uherského Hradiště

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám