Hlavní obsah

Duševní zdraví dětí nejen v čase pandemie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proměny duševních poruch dětí v moderní době, řečové vady i úloha zdravotní pojišťovny v prevenci duševních poruch. Taková jsou hlavní témata sympozia Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR, které se zaměří i na duševní zdraví dětí v kontextu pandemie covid-19 a moderních technologií.

Živě: Sympozium Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR na téma podpora duševního zdraví dětíVideo: ČTK

 
Článek

Přednášky budou na témata jako duševní zdraví dětí z pohledu klinického psychologa, proměny duševních poruch v moderní době, či problém řečových vad a role klinického logopeda při jejich léčbě.

Proběhne i panelová diskuze, jíž se zúčastní Irena Cudlínová, předsedkyně Asociace klinických logopedů ČR, Zdeňka Salcman Kučerová, ředitelka zdravotnického úseku ZP MV ČR, Ilona Hülleová, předsedkyně Sdružení praktických lékařů pro děti a dorost Petr Nilius, klinický psycholog a psychoterapeut pro děti i dospělé, předseda České společnosti pro neurokognitivní rehabilitaci.

I oni proberou téma duševního zdraví dětí v kontextu pandemie covid-19 a moderních technologií dále téma řečových poruch a jejich prevence.

Komerční obsah.

Reklama

Výběr článků

Načítám