Hlavní obsah

Dopravu na Jižní spojce omezil hořící náklaďák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pondělí krátce před půl desátou dopoledne omezil dopravu na pražské Jižní spojce hořící nákladní vůz. Na několik minut byla silnice uzavřena v obou směrech. Provoz se obnovil po zhruba dvaceti minutách.

BEZ KOMENTÁŘE: Hořící náklaďákVideo: Novinky

 
Článek

„V 9.22 hod. jsme na tísňovou linku 158 přijali oznámení, že v ulici 5. května směrem na Prahu 9 před sjezdem na Michli hoří nákladní vůz. Na místo okamžitě vyjeli hasiči a dostupné hlídky z okolí,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Hana Jeřábková.

Policisté na několik minut uzavřeli Jižní spojku v obou směrech, po dalších minutách byla uzavírka jen ve směru na Prahu 9. „Zhruba po dvaceti minutách po přijetí hlášení byl požár uhašen a obnoven provoz v levém jízdním pruhu na Prahu 9. V 9.46 hod. byly průjezdné oba jízdní pruhy na Prahu 9,“ upřesnila Jeřábková.

Celou událost si převzali vyšetřovatelé, kteří zjistí, jak k požáru došlo. Podle předběžných informací nešlo o cizí zavinění. Škoda se odhaduje na zhruba 80 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám