Hlavní obsah

Budeme mít dceru Margaritu a řešíme barvu kočárku, pochlubil se Paroubek

Právo, Jiří Ovčáček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šéf ČSSD Jiří Paroubek v pondělí prozradil, že jeho manželka Petra čeká dceru. Jeho choť se přitom přiklání k tomu, pojmenovat ji Margarita. Manželé Paroubkovi už řeší dokonce výběr vhodného kočárku.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Jiří Paroubek s manželkou Petrou

Článek

„Mohu otevřeně říci, že čekáme děvčátko a myslím, že všechno ukazuje, všechna vyšetření, která Petra absolvovala, že to dobře dopadne a dítě bude zdravé,“ prozradil lídr sociální demokracie v rozhovoru pro pondělní Literární noviny.

A navrch přidal informaci, ke kterému jménu se paní Petra přiklání. „Předběžně to vypadá… Nevím jestli to mohu říci, ale budiž. Žena se zatím přiklání ke jménu Margarita, což je krásné jméno. Řecky to znamená perla,“ oznámil Paroubek.

S manželkou už dokonce začali řešit výběr vhodného kočárku. „Když jsem včera stříhal živý plot, což je nikdy nekončící práce, žena mne od toho odvolala a musel jsem s ní řešit, jak bude vypadat kočárek pro naše miminko, jaké bude mít barvy a podobně. Samozřejmě, že mne to vrací k tomu reálnému pohledu na svět a na život,“ prohlásil Paroubek.

Jak se ukazuje, stříhání živého plotu je oblíbenou Paroubkovou zahradní relaxací. Když měl v červnu v Sokolově převzít na Festivalu politické písně cenu Český papaláš, poslal místo sebe ženu Petru se psem s tím, že nutně potřebuje stříhat živý plot na zahradě.

Reklama

Výběr článků

Načítám