Hlavní obsah

Bobošíková donesla Paroubkovi štrůdl a bábovku až do Lidového domu

Právo, jov

Šéfka Suverenity Jana Bobošíková v neděli vtrhla do Lidového domu a na vrátnici zde nechala štrůdl a bábovku k snídani pro předsedu ČSSD Jiřího Paroubka. Doprovod při dodání stravy pro šéfa sociální demokracie jí dělala například Klára Slámová, která vede kandidátku Suverenity v Praze.

Foto: Jiří Ovčáček, Právo

Předsedkyně strany Suverenita Jana Bobošíková v neděli vtrhla do Lidového domu a na vrátnici nechala štrůdl k snídani pro předsedu ČSSD Jiřího Paroubka.

Článek

Na vrátnici Lidového domu v neděli vnikla celá skupina političek Suverenity. Kromě Bobošíkové a Slámové to byla lídryně plzeňské kandidátky Romana Assadová a jednička středočeské kandidátky Jana Volfová.

Sladké pečivo pro Paroubka k snídani prý donesly, aby ochutnal poctivou českou stravu. "Chtěly jsme předsedovi dát ochutnat, jak vypadá poctivá česká bábovka a štrůdl,“ uvedla Slámová. "Jablka do štrůdlu dodali naši příznivci z Paroubkova Ústeckého kraje,“ dodala Bobošíková.

Před Lidovým domem navíc postál Bobobus Suverenity  „Záměrně jsme hrály prvorepublikové Masarykovy a Sokolské písně, aby si naši politici uvědomili, že jsou v ČR a ne v Bruselu,“  vysvětlila Volfová. Bobobus pak projížděl centrem Prahy, přibrzdil na Václavském a Karlově náměstí a nakonec zakotvil před Výstavištěm. Také zde političky rozdávaly buchty.

Reklama

Výběr článků

Načítám