Hlavní obsah

Ženeva nabízí návštěvníkům sto franků na útratu

Novinky, mšv

Švýcarská Ženeva chce turisty nalákat na dárkovou kartu. Ta s nabitou částkou 100 franků (2420 korun) nabízí návštěvníkům možnost platit útratu ve vybraných hotelech, restauracích, ale také na různých atrakcích, uvádí server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ženevě dominuje slavný vodotrysk.

Článek

Kartu obdrží všichni hosté, kteří si zamluví alespoň dvě noci v hotelu, jenž na projektu participuje. Peníze pak lze utratit ve více než stovce zapojených institucí, třeba i v samotném hotelu, kde jsou na seznamu i pětihvězdičkové Mandarin Oriental či Four Seasons.

Vyčerpat kredit lze také ve více než šedesátce restaurací a barů, kde figuruje například i michelinská restaurace Le Chat-Botté kombinující středomořskou, francouzskou a švýcarskou kuchyni.

Co se týče atrakcí i zážitků, turisté se mohou vypravit například do muzea dálnovýchodního umění, na exkurzi po lokálních řemeslných čokoládovnách nebo mohou z karty uhradit vstup na koupaliště ležící přímo u Ženevského jezera.

Karta je platná do konce letošního roku a na jeden pokoj se vydává pouze jedna karta. Částku nelze vybrat v hotovosti, a to ani jakýkoli zůstatek.

Ve švýcarském městě pršelo kakao

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám