Hlavní obsah

Za očkování šance na rok létání zdarma, lákají aerolinky věrné cestující

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americké aerolinky United se snaží své cestující motivovat k tomu, aby se nechali očkovat. Členům svého věrnostního programu proto vzkázaly, že se mohou po vakcinaci zapojit do soutěže, v níž lze vyhrát až rok bezplatného létání, píše server CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Do neobvyklé loterie se mohou zájemci, kteří musejí být zároveň členy věrnostního programu MileagePlus, zapojit od této středy až do 22. června. Stačí skrze internetové stránky společnosti či mobilní aplikaci aerolinek nahrát důkaz o očkování.

Všichni se tak zapojí do slosování o celkem 30 zpátečních letů pro dva do všech destinací, které United obsluhují. Prvního července pak bude vylosováno pět lidí, kteří získají hlavní cenu. Tou budou roční bezplatné lety rovněž pro dvě osoby a do zemí, do nichž aerolinky létají.

„Jsme potěšeni, že můžeme přispět svým dílem, abychom lidi pobídli k očkování,“ uvedl v prohlášení šéf společnosti Scott Kirby.

„Díky vakcíně se otevírá stále více destinací a my víme, že naši zákazníci chtějí opět létat. Jsme rádi, že tak můžeme pasažérům nabídnout o jeden důvod navíc k tomu, aby se nechali naočkovat a shledali se tak opět s přáteli či rodinou,“ doplnil Kirby s tím, že od dlouho očekávané dovolené dělí cestující jen dávka vakcíny.

Indický pár obešel covidová opatření. Svatbu pro 160 lidí uspořádal v letadle

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám