Hlavní obsah

Indický pár obešel covidová opatření. Svatbu pro 160 lidí uspořádal v letadle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Indii platí vzhledem k ničivé vlně koronavirové pandemie přísná opatření. Podobně jako jinde se týkají i svateb. Indický pár se nechtěl připravit o obřad, který navštíví početný zástup svatebčanů, a tak uspořádal svatbu na palubě letadla. Netradičního ceremoniálu se tak zúčastnilo na 160 svatebčanů, tedy vlastně pasažérů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Indický pár uspořádal svatbu se 160 hosty v letadleVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Minulou neděli odstartoval z letiště ve městě Madurai na jihu Indie netradiční vyhlídkový let. Ve státě Tamilnádu je nyní maximální počet svatebčanů omezen na padesát. Zato na palubu Boeingu 737 se pohodlně vejde 160 lidí. Toho využili Rákeš a Dakšina (indická média neuvedla jejich celá jména) a zarezervovali si vyhlídkový let, aby se mohli vzít.

Záběry z netradiční svatby pak byly uveřejněny na sociálních sítích, kde se okamžitě staly virálním hitem. Pár byl za jásotu cestujících na palubě oddán ve chvíli, kdy letadlo společnosti SpiceJet prolétalo nad chrámem, kde se Rákeš a Dakšina původně chtěli vzít.

Letiště i aerolinky se ale od improvizované svatby v oblacích urychleně distancovaly. Není divu, svatebčané si totiž s dodržováním pravidel platících pro cestující příliš hlavu nelámali. Neměli roušky a neseděli pouze na svých sedadlech a nedodržovali patřičný odstup.

Indická krize znervózňuje svět

Zahraniční

„Cestující byli detailně poučeni, písemně i ústně, o dodržování rozestupů a dalších bezpečnostních opatřeních jak na letišti, tak na palubě letadla během letu,“ uvedl tiskový mluvčí společnosti SpiceJet pro indická média. „Navzdory opakovaným připomínkám cestující tato nařízení porušovali a aerolinky podniknou patřičné kroky,“ dodal.

Mluvčí vysvětlil, že původně byl let objednán z Madurai do Bangalore, kam měl přepravit svatebčany krátce po obřadu. Místo toho vznikla improvizovaná svatba v oblacích a letadlo se následně vrátilo do Madurai. Svatebčany teď čeká nejspíš tučná pokuta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám