Hlavní obsah

Všechny vás profackuju aneb Když se let zvrhne v hromadnou hádku v oblacích

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké zpoždění a alkohol. Tyto faktory nejspíš sehrály roli při letu společnosti Ryanair z Londýna do Malagy, kde se několik cestujících dostalo do vzájemného konfliktu. Vynechána při tom nebyla ani posádka, uvedl server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Nejdelší let života, tak popsal cestu ze začátku února pasažér Sakib Ahmed. Začalo to čtyřhodinovým zpožděním kvůli stávce dispečerů. Když letadlo konečně vzlétlo, tři cestující už byli podle deníku ve značně podroušeném stavu. „Začali hulákat, nadávat a obtěžovat letušky, napsal na Twitter Ahmed. Jejich chování rozlítilo jiného pasažéra, jenž se s těmi opilými začal hádat a křičet na ně.

Nakonec se v uličce vytvořila větší skupinka dohadujících se cestujících. „Všechny vás profackuju,“ křičel jeden z mužů, zatímco jistá žena ho držela zpátky. „Máš na víc,“ říkala mu.

„Samotná cesta trvá tři hodiny, po tom čtyřhodinovém zpoždění jsem měl pocit jako na přímém letu z Londýna do Austrálie,“ doplnil Ahmed.

Na palubách letadel se občas odehrávají i mnohem vyhrocenější incidenty. Není výjimkou, že se cestující třeba poperou, jak tomu bylo v případě loňského letu společnosti Ryanair z Glasgowa na Tenerife. Dva podnapilí cestující se pustili do pěstního souboje kvůli bosé ženě.

Na palubě letadla se strhla rvačka. Kvůli bosé ženě tekla krev

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám