Hlavní obsah

Vedle pražského letiště posviští horská dráha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sousedství pražského letiště vyrostl první zábavní park Majaland v České republice. Otevře se 27. prosince, návštěvníky čeká 12 atrakcí včetně horské dráhy, divadlo i hračkářství v duchu pohádkového dobrodružství s včelkou Májou, Vilíkem a Vikingem Vikem.

Foto: Majaland

Zábavní park nabízí 12 atrakcí, např. létající žábu.

Článek

Skupina Kaprain Karla Pražáka, která tak pokračuje v rozvoji outletového a zábavního centra POP Airport, slibuje vůbec největší krytý zábavní park s celoročním provozem u nás.

„V České republice chyběla nejen horská dráha, ale i velký zábavní park, jak ho známe z většiny evropských zemí. Rozhodli jsme se proto spojit s belgickou společností Plopsa, která v Evropě provozuje osm zábavních parků, a dětem z České republiky přivézt do Prahy koncept, který si užívají miliony spokojených návštěvníků ročně,“ vysvětluje ředitel projektu Majaland Praha Otto Jerman.

Horská dráha měří 220 metrů, každou hodinu sveze až 550 lidí rychlostí 40 kilometrů v hodině. Kolotoče jsou vysoké až deset metrů, skluzavka má třiatřicet metrů, nechybějí obří houpačky.

Rekordní horská dráha v Saúdské Arábii pojede rychlostí až 250 kilometrů v hodině

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám