Hlavní obsah

Před řeckou restaurací, která se obohacuje na turistech, už varuje i TripAdvisor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cestovatelský portál TripAdvisor varuje před restaurací DK Oyster na Mykonosu. Ta je totiž nechvalně známá svými vysokými cenami, které nejsou pro návštěvníky na první pohled patrné. Naposledy na tuto skutečnost upozornil americký pár, který za nijak velkou objednávku dostal účet na 800 eur (18 990 korun).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

TripAdvisor přidal na svém webu k restauraci bezpečnostní varování. Podle Independentu jde o velmi vzácný úkaz, kdy se portál rozhodl tímto způsobem zakročit.

„TripAdvisor si je v souvislosti s tímto podnikem vědom nedávných zpráv z médií, které se nemusí projevit v hodnoceních. V souladu s tím se možná budete chtít více informovat při vytváření svých plánů,“ hlásá upozornění na profilu podniku.

Foto: TripAdvisor

Varování před restaurací na portálu TripAdvisor

Už samotné recenze na restauraci nejsou nijak valné. Návštěvníci v komentářích hojně upozorňují na podvody, kterých se DK Oyster dopouští. Své o tom ví zmiňovaný americký pár, který musel za dvě mojita, čtyři krabí nožičky a řecký salát zaplatit 800 eur. Z jídelního lístku přitom návštěvníci vůbec nepoznali, že se cena vyšplhá tak vysoko.

Loni v červnu se dva Američané dokonce rozhodli podniknout vůči podniku právní kroky. Za dva koktejly a tác krabích nožiček měli totiž zaplatit obdobně horentní sumu.

Dražší než michelinská restaurace, píše host

„Tamní zaměstnanci vás pronásledují tak dlouho, dokud se nenecháte usadit. Chovají se jak mafie. Jeden ze zaměstnanců se dokonce snažil vzít moji peněženku. Poté, co jsem si objednala vodu, mi donesli alkohol, a když jsem jim řekla, že ho nechci, koukali na mě jako na blázna,“ píše v jedné z čerstvých recenzí uživatelka TripAdvisoru.

„Menu je předražené. Méně bych zaplatil i v tříhvězdičkové michelinské restauraci v Tokiu. Zkoušeli mě zkasírovat o 1200 dolarů za jídlo pro dva a dva nápoje,“ píše další uživatel portálu.

Samotný podnik se na svých stránkách prezentuje jako luxusní bar a restaurace, kde návštěvníci zažijí to nejlepší z Mykonosu.

Turisté zašli do nechvalně proslulé restaurace na Mykonosu. Účtu se nestačili divit

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám