Hlavní obsah

Podmořský hotel nově nabízí wi-fi připojení

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podvodní hotýlek Jules’ Undersea Lodge na Floridě ubytovává své hosty šest metrů pod hladinou. Před tím, než sem vůbec mohou vstoupit, se musejí potopit a následně chvíli pobýt v odvodňovací komoře. Vše je autentické. Své zážitky z tohoto místa mohou lidé nově sdílet přímo na internetu. Hotel totiž nově umožňuje připojení k wi-fi.

Foto: Profimedia.cz

V hotelové kajutě si hosté mohou odpočinout třeba u filmu.

Článek

Key Largo na Floridě je podmořským hotelem pro leckteré cestovatele známým. Obzvláště pro ty, kteří touží zažít něco neobvyklého a ve vodě jsou jako doma. Pobyt v interiéru imitujícím ponorku mnohé zaujme.

Hosté mohou v Jules’ Undersea Lodge přímo ze svých kajut pozorovat pestrý podmořský svět, ochutnat něco ze zdejší kuchyně, dát si horkou sprchu, poslechnout si libovolnou hudbu nebo si pustit něco z místní filmotéky. Nově tady navíc funguje také připojení k internetu, což spousta cestovatelů ocení.

Foto: Profimedia.cz

Řada turistů u Jules‘ Undersea Lodge využije možnost potápění.

Toto netradiční ubytovací zařízení je poměrně komorní záležitostí. Vejde se sem jen několik hostů. Jedna noc turistu vyjde v přepočtu okolo čtrnácti tisíc korun. Během pobytu si může si připlatit šnorchlování a denní či noční potápění.

Reklama

Výběr článků

Načítám