Hlavní obsah

Po dubajských restauracích také hotel. Naočkovaní hosté dostanou slevu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři dubajské restaurace v týdnu oznámily, že naočkovaní zákazníci se u nich nají levněji. Na stejný princip nyní láká také luxusní hotel Bab Al Shams Desert Resort, který nabízí až 25procentní slevu obyvatelům, kteří už si byli pro vakcínu. Ubytovací zařízení doufá, že svým krokem motivuje k očkování další lidi, uvádí server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Hotel se nachází asi hodinu jízdy od Dubaje v poušti. Očkovaní návštěvníci se mohou těšit buď na slevu přímo na ubytování, nebo i do hotelové restaurace. „Doufáme, že namotivujeme ty, kteří se o očkování teprve rozhodují, a zároveň ukážeme podporu těm, kteří už si pro svou dávku byli,“ uvedl manažer zařízení Ziad Sleiman.

Hotel, jenž je nazýván oslnivým pouštním rájem, je podle Independentu oblíbeným útočištěm zámožných obyvatel Dubaje, kteří se chtějí pokochat písečnými dunami. V okolní krajině žije spousta divokých zvířat, včetně gazel, ještěrek či ptáků.

Pro vstup dva testy

V Dubaji jsou vítáni také turisté, ačkoli musejí po příletu podstoupit test na covid. S platností od poslední lednové neděle je pro vstup do Dubaje nutné předložit také negativní výsledek PCR testu, který nesmí být starší než 72 hodin před odletem.

Přestože Dubaj přistoupila kvůli větší zátěži na nemocnice ke zpřísňování opatření, pořád nejsou pravidla tak striktní jako například v Abú Zabí, kam mohou aktuálně přijet jen rezidenti a obyvatelé SAE.

Lidé očkovaní proti covidu se v Dubaji mohou najíst levněji

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám