Hlavní obsah

Pití koktejlů a slunění se. Karibský ostrov láká na nejlehčí práci na světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Povalujete se rádi na pláži a usrkáváte studené koktejly? Na karibském ostrově Aruba hledají vhodného kandidáta, který bude vykonávat přesně takové aktivity. Konkrétně má na sociálních sítích referovat o slunečném počasí. Nejlehčí práce na světě, jak ji samy úřady nazvaly, s sebou ale přináší i další plusy.

Foto: Profimedia.cz

Jednou z atrakcí Aruby je Flamingo Beach, kde se lze setkat s plameňáky.

Článek

Lidé se kvůli práci „moderátora počasí“ nemusejí vzdávat žádných závazků. Pozice rosničky je pouze týdenní, respektive na šest nocí. Během pobytu si kandidát, který vzejde ze soutěže, bude moci užít prvotřídní počasí na nejslunečnějším karibském ostrově společně s vybraným doprovodem. Přespání je zajištěno v luxusním hotelu přímo na slavné pláži Eagle Beach se zakrslými stromky fofoti.

Do soutěže se může zapojit každý nezávisle na předchozích zkušenostech s hlášením počasí. Zájemci musejí podle oficiálních stránek natočit 30sekundové video, kde poreferují třeba o arubské bezmračné obloze a vysokých teplotách. „Ať je to pamětihodné,“ píše se u přihlášky. Pak už je zapotřebí především pořádná dávka štěstí.

„Často se stává, že neočekávané počasí donutí cestovatele, aby přeplánovali své dovolené. Aruba má to štěstí, že má nepřetržitě jasnou a slunečnou oblohu, což z ní dělá perfektní destinaci na průzkum po celý rok,“ uvedla pro server Travel + Leisure šéfka místní turistické centrály Ronella Croesová.

Doplnila, že skrze kampaň, která láká na nejlehčí práci na světě, chtějí úřady ukázat dokonalé počasí na ostrově. Uzávěrka na přihlášky je v poslední březnový den.

KVÍZ: Klokani, kokosy a bílé pláže. Co víte o opačné straně planety?

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám