Hlavní obsah

Pasažéra během letu bodnul štír. Neotevírejte úložný prostor, poradila posádka

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemilé překvapení čekalo nejmenovaného pasažéra brazilských aerolinek GOL. Při vnitrostátním letu mu na rameno spadl štír, a když ho muž instinktivně smetl rukou, bodl ho do prstů. Posádka poté cestujícím poradila, aby po zbytek letu raději neotevírali úložný prostor nad sedadly. Muže po přistání ošetřili zdravotníci.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo na trase mezi brazilskými městy Campinas a Fortaleza. Nejmenovaný cestující během letu ucítil, že mu něco spadlo na rameno, instinktivně se proto ohnal rukou. Poté ucítil bodnutí, a když se podíval na zem, spatřil škorpiona, uvádí server Independent.

Není jasné, co se se štírem stalo, posádka však cestujícího ošetřila a ostatním pasažérům bylo doporučeno, aby do přistání neotevírali úložný prostor. „Cestující byl po přistání ve Fortaleze ošetřen zdravotnickým týmem a nevykazoval žádné symptomy,“ uvedl mluvčí aerolinek GOL.

Společnost poté provedla důkladný úklid a dezinfekci letadla, aby odstranila další případné zvířecí hrozby. „Je nám velmi líto, co se stalo, a rádi bychom informovali, že jsme s naším klientem v kontaktu, abychom mu nabídli nezbytnou podporu,“ uzavřel mluvčí.

Aerolinky ztratily pasažérovo zavazadlo. Po více než dekádě mu musejí vyplatit miliony

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám