Hlavní obsah

Noční můra v růžových barvách? Zájemci mohou strávit noc v Barbie domku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejslavnější panenka na světě, Barbie, zamíří v červenci do kin. Při té příležitosti budou moci zájemci strávit noc v tematickém domku, který stojí v kalifornském Malibu. Nutno poznamenat, že není vhodný pro ty, kdo příliš neholdují růžové barvě - ta je totiž prakticky všudypřítomná. Lákadlem však může být bazén s výhledem na oceán nebo LED taneční parket.

V Malibu můžete přenocovat v Barbie doměVideo: AP

 
Článek

Poprvé si mohli zájemci růžové sídlo na pobřeží Atlantiku pronajmout už v roce 2019, nyní znovu otevírá své brány u příležitosti slavnostní premiéry filmu Barbie, která se uskuteční 21. července, píše server magazínu People. Na bezplatné přespání jsou vyhrazeny dvě noci, jejich rezervace bude možná prostřednictvím ubytovací platformy Airbnb; a to na datum premiéry filmu a následující den.

Od roku 2019 prošlo pobřežní sídlo drobnými úpravami, důraz je nyní kladen na tematiku westernu, protože hostitelem bude mužský protějšek Barbie Ken. Jak poznamenává magazín People, dům je nyní ještě růžovější, nechybí tu růžová skluzavka, růžově vymalované zdi, růžové podlahy, růžové skříně nebo i růžový komín. Jen trávník zůstal zelený, a překvapivě ani bazén nedostal růžovou injektáž.

S aktivitami pomůže asistent

Jelikož je nyní pánem domu Ken, lze v domě podle serveru The Cut nalézt třeba kovbojské boty, klobouky, westernové bundy, nechybí tu malá posilovací zóna a milovníci tance mohou předvést své jedinečné kreace na zářivém LED parketu.

Společnost Airbnb si z Kena utahovala, když napsala, že pobyt bude zdarma, jelikož doménou bezpohlavní postavy je pláž, a nikoli matematika. Návštěvníkům bude navíc k dispozici concierge neboli asistent, jenž se zpravidla stará o program pro hotelové hosty. Pomůže s vymýšlením aktivit či plánováním jídel.

Zájemci mohou zkusit své štěstí při rezervaci pobytu od 17. července a 10 hodin pacifického času, tedy 19 hodin středoevropského letního času.

FOTO: Růžový Svět Barbie se otevře v Los Angeles

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám