Hlavní obsah

Nekonečné bazény i soukromé pláže. Nejfotogeničtější hotel mají v Mexiku

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jsou výhledy aspektem, který rozhoduje o výběru hotelu, měli by turisté v budoucnu zaměřit svůj zrak na Nizuc Resort & Spa u Cancúnu v Mexiku. Ten byl totiž serverem Luxury Travel Advisor zvolen nejvíce fotogenickým na světě. Vděčit za to může svým nekonečným bazénům nebo soukromým plážím.

Foto: Nizuc Resort & Spa

Hotel se nachází u mexického letoviska Cancún.

Článek

Pětihvězdičkový hotel soupeřil v šesti kolech s dalšími 63 luxusními hotely po celém světě. Ve finále obdržel od čtenářů skoro 220 tisíc hlasů. Na druhém místě skončil Melia Ho Tram Beach Resort ve Vietnamu.

Mexický vítěz se pyšní 274 apartmá a vilami. Nachází se navíc v oblasti kdysi oblíbené mezi mayským astronomy. „Vždy jsme věděli, že Nizuc našim hostům nabízí něco unikátního a jsme potěšeni, že čtenáři serveru Luxury Travel Advisor souhlasí,“ uvedlo vedení v prohlášení.

Hotel hostům nabízí také několik barů přímo v bazénech, samozřejmě i lázně a wellness. Podle vedení je předností ubytovacího zařízení také oku lahodící design. Svou ideální fotografii si v hotelu zkrátka pořídí úplně všichni. Soukromé pláže se navíc nacházejí v blízkosti druhého největšího korálového útesu na světě.

Pětihvězdičková izolace. Přečkejte pandemii v luxusu, láká švýcarský hotel

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám