Hlavní obsah

Nejfotogeničtější hotel světa se nachází na Maledivách

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud byste rádi navštívili hotel, který bude na fotkách vypadat vůbec nejlépe, vypravte se na Maledivy. Podle magazínu Luxury Travel Advisor se na exotickém souostroví totiž ukrývá nejfotogeničtější hotel světa. Jmenuje se Anantara Kihavah Maldives Villas a nabízí 80 soukromých bungalovů. Daň za krásu je ovšem vysoká, cena startuje na více než 30 tisících korunách za noc, informoval Independent.

Foto: Anantara Kihavah Maldives Villas

Rezort leží půl hodinu cesty od hlavního města Male.

Článek

Strhující efekt celému rezortu dodávají panenské písčité pláže, ale i to, že bungalovy mají vlastní bazény nebo venkovní vany, z nichž lze pozorovat okolní moře. Hosté si navíc mohou zašnorchlovat na krásných korálových útesech, které jsou součástí biosférické rezervace zapsané na seznamu UNESCO.

Maledivy jsou také známé množstvím luxusních podvodních restaurací. Jedna taková se nachází i u rezortu. „Podvodní restaurace nebo nedávno otevřený bar nad hladinou moře, observatoř, z níž jde pozorovat noční obloha, to vše dodává rezortu Anantara Kihavah na fotogeničnosti. Takové fotky zkrátka chcete sdílet s přáteli na sociálních sítích,“ tvrdí tamní ředitel PR a komunikace Karl Webster. „Má to opravdový wow faktor,“ dodal.

Za něj si ovšem hosté značně připlatí. Základní cena totiž startuje na zhruba 34 000 korunách za noc a je v ní zahrnuta pouze snídaně. Z letiště si navíc musejí návštěvníci zaplatit transfer hydroplánem, který stojí přes 23 000, pokud ho sdílí s někým dalším. Rezort je při tom jen půl hodiny cesty od hlavního města Malediv Male.

Ačkoli na Maledivách nedávno proběhly politické protesty, na turistický ruch to nemělo podle oslovených cestovních kanceláří žádný vliv. Mimo jiné i z důvodu, že se demonstrace soustředily právě v hlavním městě, do kterého ale zahraniční návštěvníci z letiště vůbec mířit nemusejí. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám