Hlavní obsah

Muž se snažil ve vzduchu otevřít dveře letadla

Novinky, mšv

O značné pozdvižení se v letadle společnosti American Airlines postaral nejmenovaný muž. Během úterního letu z Chicaga do Dallasu se pokusil otevřít dveře a musel být spoután. Letadlo se kvůli incidentu odklonilo z trasy a nouzově přistálo, uvedl server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Není jasné, co muže k činu vedlo, zda roli sehrál alkohol, či nikoli. Poté, co se však pokusil otevřít dveře, musel být zpacifikován. Posádka mu svázala ruce a nohy za zády. V této poloze na zemi ho vyfotografovali někteří cestující, kteří snímek sdíleli na Twitteru.

Letadlo bylo nuceno vychýlit se z původní trasy a přistálo v St. Louis ve státě Missouri. Na tamním letišti si muže převzala policie. „Netušila jsem, že si udělám zastávku v St. Louis, ale když se někdo pokusí otevřít dveře letadla ve vzduchu, chcete, aby ho vyklopili,“ glosovala jedna z pasažérek Amy McInteeová na Twitteru.

Letadlo se poté opět vydalo na cestu a v cíli přistálo jen zhruba o hodinu později. „Let z Chicaga do Dallasu musel být odkloněn do St. Louis kvůli nevychovanému cestujícímu,“ potvrdil mluvčí American Airlines. „Letadlo bezpečně přistálo a vyčkali na něj strážníci. Nedošlo k žádným úrazům u cestujících ani u posádky,“ doplnil mluvčí.

Aerolinky naštvaly vegana. Naservírovaly mu živočišné produkty

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám