Hlavní obsah

Lidé rozcupovali aerolinky za nevábnou snídani v první třídě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost British Airways se omluvila za jídlo servírované na jednom ze svých letů poté, co jeho snímek začal kolovat po internetu. Fotografie zachycuje pokrm, který lidé ohodnotili jako neidentifikovatelný či nevábný, kritikou nešetřili zejména z důvodu, že aerolinky snídani podávaly v první třídě, která není zrovna levná.

Foto: Profimedia.cz

Snídani servírovaly aerolinky British Airways (ilustrační foto).

Článek

Snímek jídla zveřejnila na Twitteru britská moderátorka Jane Hawkes, která však podle serveru LadBible fotografii od cestujícího aerolinek pouze obdržela a fungovala jako prostředník. „Snídaně v první třídě u British Airways. Co na to říkáte?“ napsala k příspěvku. A uživatelé se s kritikou nedrželi zkrátka.

„Skutečně otřesná úroveň kuchyně, nehledě na letovou třídu. Tímhle bych nenakrmil ani psa,“ okomentoval jeden z uživatelů Twitteru snídani, která sestávala z párku, několika žampionů, patrně z osmažených brambor a míchaných vajec.

„Nedělám si legraci, ale lepší jídlo jsem viděl i na fotkách z vězení,“ doplnil další z kritiků.

Pro jednoho potenciálního cestujícího šlo o velké zklamání. „Vždy jsem chtěl letět první třídou (aniž bych za ni samozřejmě zaplatil). Myslím, že si ze svého seznamu přání můžu tuhle položku smazat,“ uvedl.

Letenka stála přes 7170 liber

K fotografii se nakonec vyjádřily i samotné aerolinky, kterým kritika na internetu neunikla. „Jsme v kontaktu s naším dodavatelem jídla, abychom pochopili, k čemu došlo, protože tohle jídlo zcela evidentně nenaplňuje naše obvyklé vysoké standardy. Je nám líto, že jsme v tomto případě zákazníky zklamali,“ okomentoval za společnost mluvčí.

Není jasné, kolik daný cestující za letenku první třídou zaplatil. Podle informací několika britských serverů šlo o let z Londýna do hlavního města Nigérie Abudži. Cena za palubní lístek se pohybuje kolem 7172 liber, což je 207 tisíc korun.

Osm z deseti nejhorších letišť světa je v Evropě

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám