Hlavní obsah

Letuška chtěla zabránit odletu, dokud někdo z cestujících neuklidí nepořádek na palubě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letuška společnosti Southwest Airlines odmítla nechat odletět letadlo do doby, než někdo z cestujících uklidí na palubě. V uličce totiž kdosi rozsypal rýži, což členku personálu rozlítilo. Nakonec ji musela uklidit sama, ale pasažérům vyčinila, že je nikdo dobře nevychoval.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo minulou sobotu, s odkazem na jednu z cestujících o něm informuje server Independent. „Vzhledem k tomu, že moje cesty zahrnují nechtěnou komedii: Právě jsem nastoupila na palubu, kde někdo rozsypal jídlo,“ uvedla pasažérka Jennifer Schaperová. „Letuška křičela, kdo tu rýži rozsypal, a chodí sem a tam uličkou. Odmítají opustit bránu, dokud to někdo neuklidí,“ napsala žena.

Cestující doplnila, že někteří další pasažéři se letušce chichotali. „Stále odmítají vyrazit, dokud nebude rýže uklizena. Poslali pro koště,“ doplnila později Schaperová. Ta zveřejnila také video, na kterém se letuška omlouvá za zpoždění, ale zároveň dodává, že určitě nikdo z cestujících netouží po tom, aby musel rýži přeskakovat.

Rozzlobená členka palubního personálu začala cestující následně kárat. „Už tu rýži uklízí, ale je naštvaná. Dala nám na vědomí, že nás nevychovali dobře a je z nás zklamaná,“ komentovala Schaperová.

Letadlo nabralo další zpoždění, když jedna rozčílená cestující odešla na toaletu, a stroj tak nemohl vyrazit na cestu. Schaperová také dodala, že se při letu nepodávaly nápoje, což byl zřejmě trest za rozsypanou rýži. Aerolinky Southwest Airlines se za tuto nepříjemnost omluvily.

Muž nedostal v letadle sedadlo u okénka. Polonahý pak vyřvával na zaměstnance

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám