Hlavní obsah

Kontroverzní erotická plavba se bude konat i letos, oblečení není třeba

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidem, kteří se svým partnerem či partnerkou stále sní o vlastní verzi Padesáti odstínů šedi, se může tato fantazie konečně splnit. Výletní loď společnosti Original Group letos a pak i příští rok znovu vyjede na moře. Nabízí zamilovaným, svobodomyslným párům eroticky dráždivou týdenní plavbu, při níž není absolutně nic tabu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když se The Desire Cruise v roce 2016 poprvé představila světu, vysloužila si v médiích nespočet křiklavých titulků. Nejkontroverznější nudistická okružní plavba se i přesto setkala s velkým úspěchem a nedávno oznámila plány pro svou druhou cestu. Zúčastnit se jí mohou pouze svobodomyslně smýšlející páry nad 21 let a své oblečení mohou po většinu plavby nechat zabalené v kufrech.

Nudistické dovolené na moři nejsou dnes už žádnou novinkou, ovšem The Desire Cruise od společnosti Original Group zachází ještě dál. Pro své cestující má totiž připravené speciální privátní pokoje se zábavou jen pro dospělé. Přítomným párům nabízí smyslné workshopy, tematické večery nabité erotikou a provokativní večírky u bazénů a vířivek.

Extáze uprostřed moře

„Nabízíme našim zákazníkům smyslný azyl na moři, kde si mohou s ostatními přítomnými páry užívat fantastickou dovolenou v exotických destinací a budou přitom hýčkáni naším kvalitním servisem,“ řekl Rodrigo de la Pena, CEO společnosti Original Group.

Druhý itinerář společnost zveřejnila poté, co její první plavba nazvaná „Benátská předehra“, která se bude opakovat také tento podzim, oslavila u zákazníků velký úspěch.

Svou vysněnou dovolenou si však mohou zájemci rezervovat také na duben příštího roku — tentokrát loď plná lásky vyrazí z Barcelony do Říma. Zájemci o žhavou dovolenou na moři si budou muset sáhnout hluboko do kapes. Ceny za jednu osobu se pohybují mezi 3000 až 10 000 dolary, v přepočtu mezi zhruba 76 000 až 253 000 korunami.

I když se zdá, že je na The Desire Cruise povoleno naprosto všechno, společnost Original Group vzkazuje, že i na jejich plavbě panují jistá pravidla. Ze společných hrátek pasažérů je naprosto vyjmut personál lodě a oblečení budou muset páry nosit v restauracích (ovšem jejich fantazii se meze nekladou). A což nejspíš nikoho nepřekvapí — pro ochranu soukromí všech přítomných je také ve veřejných prostorách paluby zcela zakázáno pořizovat jakýkoliv audiovizuální materiál.

Reklama

Výběr článků

Načítám