Hlavní obsah

Cestující v letadle udeřila ženu pěstí kvůli jejím zlobivým dětem

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obviněna z napadení byla jedna z cestujících amerických aerolinek Spirit Airlines, jež během letu udeřila do obličeje další pasažérku. Důvodem měly být údajně nevychované děti druhé z žen, které kopaly do sedadla. Když slovní domluva selhala, uchýlila se útočnice k pěstem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Američanka Daydrena Jaslin Walker-Williamsová se po přistání letadla v Portlandu ve státu Oregon doznala k napadení své spolucestující Nataly Hernandezové. K pěstem se ale uchýlila proto, že Hernandezové děti měly opakovaně kopat do jejího sedadla a matka, ačkoli byla na tuto skutečnost několikrát upozorněna, údajně nijak nezasáhla, píše server Independent.

Svědci incidentu, k němuž došlo 3. ledna, vypověděli, že viděli Walker-Williamsovou, jak Hernandezovou uhodila. Záměrnou provokaci však nedosvědčili.

Útočnice později uvedla, že o problému ani neřekla leteckému personálu, protože její první reakce byla bojovat. „Děláte to, co musíte udělat,“ řekla Walker-Williamsová policii, která ji posléze obvinila z útoku a obtěžování.

V posledních měsících obdobných vyhrocených incidentů v letadlech přibývá. Na vině jsou mnohdy rozdílné názory na nošení roušek. Ty jsou při cestování povinné, což se některým pasažérům nelíbí a odmítají je mít nasazené po celou dobu letu.

Letadlo aplaudovalo vyvedení pasažérky bez roušky

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám