Hlavní obsah

Cestující si v letadle opakovaně stáhl kalhoty. S aerolinkami už si nezalétá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatčením skončilo sexuální dobrodružství jednoho cestujícího Southwest Airlines. Ten si měl během cesty ze Seattlu do Phoenixu opakovaně stáhnout kalhoty a masturbovat před ženou, která vedle něj seděla. Policii tvrdil, že mu pasažérka dala k takovému chování svolení. Aerolinky ho umístily na black list.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo u Southwest Airlines (ilustrační foto).

Článek

Cestující Antonio Sherrod McGarity se měl začít obnažovat a dotýkat sám sebe krátce po vzletu, informuje s odkazem na soudní materiály server Independent. Podle pasažérky na sousedním sedadle během jediné hodiny masturboval celkem čtyřikrát. Když usnul, žena o jeho chování řekla posádce, která ji přesunula na jiné sedadlo.

Po přistání ve Phoenixu si muže převzala FBI. Muž před policisty nic nezastíral, tvrdil ovšem, že mu žena udělila svolení k tomu, aby se osahával. Údajně mu měla říct, že jí na tom nezáleží. Podle FBI muži dělalo dobře, že ho cestující vidí.

McGarity byl obviněn z obscénního a oplzlého chování na palubě letadla. Není však zatím jasné, jaký trest mu hrozí.

Aerolinky Southwest nicméně uvedly, že muže umístily na black list. „Situace byla nahlášena našemu personálu během letu, kapitán následně informoval policisty, kteří na nás čekali po přistání. Pasažéra jsme ihned zapsali na černou listinu, se společností Southwest má doživotní zákaz létání,“ informoval mluvčí.

Během jediného letu zažili dvě nouzová přistání. Do správného cíle nedoletěli

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám