Hlavní obsah

Cestující při hádce plivl na letušku a vlepil jí facku

Novinky, mšv

Vyhrocená hádka se před několika dny udála na palubě letadla společnosti Brussels Airlines. Jeden z cestujících se nejprve začal hádat se stevardem, a když se ho posléze snažila uklidnit vedoucí posádky, plivl na ni a vrazil jí facku. Informuje o tom server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nejmenovanému muži, který se pustil do křížku s posádkou, se údajně nelíbilo, že jistí dva cestující neuvolnili opěrky jeho tchyni, jež seděla na prostředním sedadle. Chtěl proto vyřešit situaci po svém. Když se ho stevard snažil uklidnit, muž mu začal vulgárně vyhrožovat, že z něj vymlátí duši.

Vyhrocenou hádku se snažila uklidnit vedoucí kabiny, muž ji ovšem odbyl se slovy, aby byla zticha. „Slyšeli jsme vás. Jestli nepřestanete, budete mít potíže,“ opáčila letuška. Muže to rozezlilo natolik, že na ženu plivl. Ta mu v šoku dala facku a muž jí vrátil ještě větší políček.

Není jasné, jak incident, který se odehrál minulý pátek, skončil. Jedna z cestujících ho však celý natočila, přestože ji jiná letuška požádala, aby to nedělala. Video má na Facebooku kolem 100 tisíc zhlédnutí.

Vedlejší účinek koronaviru? Nejdelší komerční let v historii

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám