Hlavní obsah

Cestující plivla na letušku. Museli ji připoutat k sedadlu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Indii zatkli italskou cestující, která se během letu začala projevovat agresivně vůči posádce. Během cesty s aerolinkami Vistara si měla z ekonomické třídy přesednout do business class, udeřit jednoho z členů personálu a plivnout na letušku. Zaměstnanci tak museli jednat a ženu připoutat k sedadlu, aby neohrozila bezpečnost letu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo při cestě z Abú Zabí do Bombaje. Pětačtyřicetiletá Paola Perrucciová byla po přistání zatčena a později byla propuštěna na kauci.

Prvotní problém nastal podle serveru Independent ve chvíli, kdy žena opustila své sedadlo a přešla do business class, za kterou však nezaplatila. Člen posádky ji proto požádal, aby se vrátila. „Vůbec si ho nevšímala,“ sdělila policie k případu.

Stevarda, který ženu upozornil, aby se vrátila na místo, udeřila a další letušce plivla do tváře. „Cestující mě na palubě napadla, svlékala se, zanechávala za sebou nepořádek a ohrožovala ostatní pasažéry,“ uvedl člen posádky Labat Khan.

Nebyla opilá, tvrdí advokát

Společnost Vistara informovala, že kapitán později rozhodl o zpacifikování cestující a jejím připoutání na sedadlo. „Pilot učinil běžné prohlášení k ostatním pasažérům na palubě ohledně jejich bezpečnosti. V souladu s našimi pravidly a provozními protokoly byla informována pozemní ostraha, aby po příletu ihned zasáhla,“ doplnily aerolinky.

Právník Perrucciové uvedl, že jeho klientka neměla na původním sedadle pohodlí, a tak požádala o přesun na prázdné místo. Kvůli tomu mělo dojít k výměně názorů s posádkou. Advokát rovněž popřel, že by byla cestující opilá, jak naznačovaly některé zprávy z médií.

Rodiče odmítli koupit letenku pro dítě. Nechali ho u přepážky

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám