Hlavní obsah

Čedok spojil síly s novými aerolinkami, nabídne přímé lety do exotických zemí

Cestovní kancelář Čedok začala od pátku nabízet zájezdy do několika exotických destinací s přímým letem. Češi se tak od prázdnin budou moci vypravit do Dominikánské republiky, na Maledivy, Zanzibar či Madagaskar bez nutnosti mezipřistání, na podzim přibude ještě Kuba. Linky bude provozovat italská společnost Luke Air.

Foto: Profimedia.cz

Madagaskar bude v nabídce českých cestovních kanceláří novinkou.

Článek

Prodej zájezdů do prvních čtyř exotických destinací spustila CK už v pátek. „Zákazníci Čedoku budou moci zažít komfort dálkového letadla, který se stane od zimního letového řádu naším standardem při cestách do vzdálených míst,” uvedl generální ředitel Čedoku Stanislav Zeman.

Odlety jsou naplánovány v průběhu prázdnin, hned zkraje července to bude Dominikánská republika, o necelé tři týdny později Maledivy, začátek srpna bude patřit Madagaskaru a závěr léta Zanzibaru. V říjnu pak k výčtu destinací přibude ještě Kuba.

V cíli do deseti hodin

Lety bude provozovat italská společnost Luke Air s Airbusem A330-200, jenž pojme až 300 cestujících. Přímé linky budou exkluzivní pro klienty cestovní kanceláře, přičemž do Dominikánské republiky či na Maledivy se dostanou už do deseti hodin.

„Charterové lety cestovní kanceláře Čedok ve spolupráci s leteckou společností Luke Air rozšíří nabídku přímých leteckých spojení z Prahy do dálkových destinací zaměřených zejména na dovolenkový segment cestujících. Jedná se o pozitivní a vítaný krok, který přispěje nejen k celkové obnově provozu, ale také zároveň rozšiřuje počet přímých linek,“ uvedl předseda představenstva Letiště Praha Václav Řehoř.

Čedok slibuje nabídku sta hotelů, například nejlevnější týdenní pobyt na Zanzibaru budou moci klienti zakoupit od 25 990 korun. Na Madagaskaru pak cenovka začne na 32 990 korunách. V rámci destinací pak CK nabídne i tradiční poznávací zájezdy a výlety.

Pro očkované jednou dávkou budou platit mírnější pravidla pro cestování

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám