Hlavní obsah

Solární ohřev u každého bazénu a vždy zdarma

Novinky, Mountfield

Komerční článek - Kdo se příští rok rozhodl nejet k moři a pořídit si vlastní bazén, nemusí litovat. Koupat se v příjemně teplé vodě bude moci i na vlastní zahradě, na rozdíl od drahých zájezdů navíc úplně zadarmo.

Článek

Největší prodejce bazénů Mountfield totiž přichází se zajímavou nabídkou. Kdo si u něj pořídí bazén Azuro De Luxe s pískovou filtrací, dostane k němu navrch ještě zcela zdarma solární ohřev vody. „Víme, že spousta lidí se napřesrok vzhledem k ekonomické krizi k moři nedostane,“ říká zástupce jmenované společnosti Miloš Dermišek. „Chceme jim proto dopřát stejně příjemně teplou vodu doma v bazénu, a tak jim zdarma přidáváme solární ohřev. Ten dokáže zvýšit teplotu vody až o 6° C, což už je samozřejmě znát,“ vysvětluje Dermišek.

Dárek je to skutečně velkorysý. Bazén Azuro De Luxe totiž stojí 11 431 korunu, a solární ohřev (běžně stojí až 8 790 korun), který k němu zákazník dostane zdarma, má bezmála stejnou hodnotu. „Chtěl bych navíc zdůraznit, že zákazníci získají vysoce kvalitní výrobky. Nejen bazény, ale i pískové filtrace stejně jako solární ohřevy jsou totiž vyráběny výhradně v zemích Evropské unie, dodává Dermišek.

Výhodou bazénů Azuro De Luxe je, že jdou bez problémů zapustit do země. Na fotografii je model Azuro DL 400, za který nezaplatíte více než 11 431 korunu. A nebo ještě méně. Výši slevy, která může být například 30%, 50%, 80% nebo dokonce 100%, si totiž na Kole štěstí budete moci určit sami. Navíc k bazénu získáte zdarma solární ohřev (jeho běžná cena je jinak 6 480 korun).foto: Mountfield

Reklama

Výběr článků

Načítám