Hlavní obsah

Věšáky, háčky a sluhové jsou praktičtí i elegantní pomocníci

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kam s nimi? V našem případě se jedná o věci, které chceme mít po ruce. Odkládací prvky mohou vypadat jako elegantní solitér, ale stejně dobře poslouží i jednoduché háčky. Záleží na prostorových možnostech bytu.

Foto: Ikea

S malým prostorem zápasíme většinou v předsíni. Nemusíme tedy pořizovat rovnou šatní stěnu, ale jednoduché háčky s poličkou. Materiál masivní tvrdé dřevo, akrylová barva, pět háčků z nerezavějící oceli. Šířka 79 cm, hloubka 32 cm a výška 25 cm.

Článek

Kabelky, klíče, deštník, kabát nebo sako – věci, které chceme mít při ruce. A tak přicházejí na řadu různé háčky, věšáky, němí sluhové. Mohou být z různých materiálů nebo kombinací: nejčastěji dřeva a kovu. Vybírejme je obezřetně a s láskou. Jsou to sice detaily, ale na nich také záleží. Často nasměrují interiér do určitého stylu.

Foto: www.lugi.cz

Sluha 02

Designový dřevěný sluha

Do kolekce s označením A patří i Sluha 01. Typický je grafický motiv písmene A, čistá estetika, základní tvary dřeva. Přesně opracované hranoly jsou spojovány čepy, hrany jsou v několika místech seříznuté, což má svůj funkční důvod, ale také je to místo, které jasně dává najevo detailní kvalitu nábytku.

Sluha 01 je určen do vstupní haly nebo do šatny. Je ideální pro odkládání čtyř párů bot, klíčů, kabelek, deštníků a rukavic. Je tvarově a materiálově střídmý a patří mezi nadčasový univerzální nábytek. Materiál podle výběru: ořech masiv, dub masiv, jasan masiv. Úprava olej, výška 900 mm, šířka 50 mm, hloubka 40 mm, hmotnost 7,5 kg.

Foto: Ikea

Nápady jednoduché, hravé a levné ocení mladí kreativci. Stačí zakoupit sadu malých kovových háčků a na stěně dát předmětu jasné místo.

Foto: À la Maison

Věšák je nábytek, na kterém lze skvěle prezentovat styl. Romantika v podobě bílé barvy a kovových háčků patří do dámského bytu.

Foto: www.luxurytable.cz

Jednoduchý dřevěný věšák hranatých tvarů. Výška 170 cm.

Foto: Carpe Diem

Prázdninová víkendová chata s jednoduchými bílými věšáky na stěně. Vše je při ruce, hned se odloží a s úklidem si neděláme starost.

Foto: Indeco

Moderní minimalistický design a nápadně červený kovový věšák, který v interiéru hned tak nepřehlédneme.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám