Hlavní obsah

Stavíte nebo plánujete rekonstrukci? Načerpejte potřebné informace na online stavebním veletrhu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší online stavební veletrh Veleton se letos uskuteční už popáté. Ve dnech 26.–29. ledna 2024 se na digitální platformě propojí odborníci z řad výrobců stavebních materiálů, technologických, montážních i stavebních firem se zájemci o stavbu, bydlení, rekonstrukci a vytápění. Součástí bude i 25 odborných přenášek přímo v živém vysílání. Účast pro návštěvníky je zdarma.

Foto: Archiv veletrhu

Online internetový stavební veletrh Veleton proběhne od 26. do 29. ledna.

Článek

Na stavebním online veletrhu Veleton se zájemci mohou poradit se specialisty, rovnou diskutovat svoje potřeby a problémy nebo zhlédnout živé přednášky z oborů, které je zajímají. Pro zájemce a stavebníky je účast na akci zdarma. Po registraci na www.veleton.cz/register získají přístupový kód pro vstup na platformu v době konání veletrhu. Mohou se pak připojit z pohodlí svého domova z počítače nebo mobilu.

„Návštěvníci se mohou letos těšit na 25 zajímavých přednášek v živém vysílání od odborníků z různých oblastí stavebnictví – od stavby domu přes vytápění, osvětlení, technologie až po tipy, jak ušetřit v této době na energiích. To považujeme za opravdu nabitý program, kde si vybere každý,“ odhaluje z chystaného programu spoluzakladatel veletrhu Petr Novák.

Na veletržním portálu návštěvníky přitom čekají virtuální stánky firem z různých segmentů stavebnictví, kde mohou přímo načerpat potřebné informace prostřednictvím živých video nebo audio hovorů s odborníky a zástupci nezávislých organizací. Stejně tak lze s odborníky komunikovat, pouze textově, anebo si bude možné stáhnout na portálu veletrhu různé užitečné materiály a slevové vouchery.

Odborné poradenství poskytnou přihlášeným návštěvníkům také partneři veletrhu – Asociace dodavatelů montovaných domů, Centrum pasivního domu, Výzkumný a vývojový ústav dřevařský, Cech kamnářů, Cech topenářů a instalatérů, Klastr Česká peleta, Svaz podnikatelů ve stínicí technice, Česká komora lehkých obvodových plášťů, Cech mechanických zámkových systémů, Cech klempířů, pokrývačů a tesařů.

Pořadatelem veletrhu je již popáté mediální agentura Netion, jež mj. provozuje také online portál Dřevostavitel.cz.

6 z 10 Čechů uvažuje o zateplení domu, polovina by využila dotace

Tipy a trendy

Reklama

Výběr článků

Načítám