Hlavní obsah

Pokoj pro teenagera si žádá moderní vychytávky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Základní školu už sice mají za sebou, vyšší školy ale ještě neopustili. Zájmy a potřeby už však mají odlišné. Teenageři již zkrátka nejsou malé děti. A tomu musíme přizpůsobit i jejich pokoj, zejména drobnějším vybavením a doplňky.

Foto: Trachea

Nábytek v pokoji teenagera je jeden z nejnamáhanějších, a tak na něm často ulpívají otisky prstů i škrábance. Těm může být konec díky inovativnímu nano laminátu Fenix, který na svém povrchu nese nanočástice. Fenix lze navíc využít také jako nástěnný obklad. Posloužit může i jako tabule.

Článek

Doba dospívání je dnes úplně jiná. Dnešní mládež potřebuje být neustále online, kvůli škole i kvůli kontaktu s kamarády. Přes počítač se učí, dělají školní projekty, potřebují tisknout, skenovat, chtějí si dělat skvělé fotky, točit videa a rovnou je sdílet, poslouchat hudbu, „pařit“ počítačové hry.

Není divu, že se gaming stal už i u nás dokonce plnohodnotným profesionálním sportem s pevnou fanouškovskou základnou. Namísto běžného stolního počítače či notebooku tak často teenageři touží po speciálních prvcích.

Taková herní klávesnice, myš či headset se od běžných kancelářských produktů totiž liší. Především výrazně rychlejší odezvou, ale často i ergonomičtějším zpracováním.

Anketa

Má váš teenager podobné zájmy?
Naprosto tytéž, neznáte ho náhodou?
45,6 %
Jen něco z toho.
22,3 %
Náš nic z toho nepotřebuje.
13,9 %
My nemáme doma teenagera.
18,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 871 čtenářů.

Vedle toho chtějí mít také velkou pohodlnou židli. A atraktivní by chtěli mít i další vybavení pokoje.

Z pohledu rodiče je dobré dbát na kvalitu a odolnost zařízení. Přece jenom teenageři si aspoň občas chtějí pozvat kamarády, uspořádat nějakou tu party. Někdy je napadne třeba zakopat si v pokoji s míčem nebo až přímo k počítači zajet na in-line bruslích či koloběžce. Co by právě vašim teenagerům možná udělalo radost?

Reklama

Související témata:

Související články

Školáci potřebují praktický nábytek

Dětský a studentský pokoj jsou multifunkční zóna. Vyžaduje důmyslné řešení na uložení oblečení, her, knih a učebnic. Místo na pracovní stůl se židlí, lůžko...

Výběr článků

Načítám