Hlavní obsah

Originální pohovka okoření chvíle ve dvou

Když už si k sobě zvete svou drahou polovičku a chcete strávit pěkné chvíle ve dvou, tak vám jistě přijde vhod, když bude interiér vašeho bytu nabitý vzrušující atmosférou. Co jiného by mohlo být stejně sexy jako vy? Pohovka, sofa nebo postel. Nejlépe v rudé barvě.

Článek

O rudé barvě je známé, že dokáže pořádně rozproudit krev, povzbudit chuť k jídlu i k sexu. Většina designérů tedy pro „sexy“ pohovky volí právě tuto barvu a není se čemu divit, opravdu to má své opodstatnění.

.: Rozkládací pohovka v jasné barvě rozjasní každý pokoj. (13 999kč)foto: Sconto

Už Salvator Dalí, katalánský surrealistický umělec, když navrhoval sofa inspirované herečkou Mae Westovou zvolil barvu červenou. Dalí dal hodně na svou fantasii, jeho tvorba je plná bohaté imaginace a nápadů, ve kterých zhmotňoval své sny.

Dalí toto sofa navrhl podle tvaru rtů herečky, které mu připadaly velmi svůdné a jejichž tvar v něm vzbuzoval nepředstavitelné fantasie. Sofa jím navržené je potažené saténem, který je na dotek velmi chladivý a příjemný.

.: Fialová zase působí tajemně a mysticky.foto: BoConcept

Důležitý je i materiál

Pohovka by měla být na dotyk příjemná a hebká, satén je sice poněkud nákladný, ale můžete ho nahradit například semišem, který je také výborným materiálem. Pokud nechcete kupovat pohovku, ale pouze postel, vyzkoušejte postel s kovovými čely.

.: Zkuste myslet na hrátky do detailů, tento rám je k nim jako stvořený. (Ikea, rám postele 3690 kč)foto: IKEA

Zkuste i vy popustit uzdu své fantasii a místo obyčejné klasické ložnice ji zařiďte přesně podle svých přání a snů.

.: Pohovka v koženém provedení.foto. Flossy design

Nechte si inspirovat a pověste si do ložnice několik zrcadel, uvidíte, co to s vámi udělá.

.: V zrcadlech je uvidíte i to, co vám za normálních okolností může uniknout.foto: archív Dům a Bydlení

Někdy si stačí pro navození té správné atmosféry do ložnice pořídit jen jeden zajímavý a výrazný kus nábytku. Třeba kožené křeslo v rudé barvě.

.: Pohovka může být klidně i obyčejná a pro navození atmosféry postačí "sexy" křeslo.foto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

Pokud si ale opravdu doma chcete pořídit komnatu lásky, tak vsaďte na pohovku s masáží a vibracemi, některé pohovky mají ovládání zabudované ve svém rámu, a tak se nestane, že by jste ztráceli čas hledáním ovládače.

.: Oblíbeným materiálem je i kůže. foto: Novinky/Bohemia Sekt

Tyto postele mívají matraci s vibračními motůrky, které díky vzduchovému kompresoru vytvářejí vibrace, a tak masírují a prokrvují celé tělo.

Reklama

Související témata:

Související články

Usínáte sami? Pak se probouzíte tlustší

Život o samotě je pro člověka skutečně nebezpečný. Ačkoli trend svobodného života se zvyšuje, lékaři to vidí jen velmi neradi. Kdo totiž ulehá a usíná...

Lůžko musí dýchat

Mezi hlavní příčiny špatného spánku patří stres, velká tělesná zátěž, nemoc ale i nevyhovující postel. Dobré lůžko by mělo poskytnout co nejlepší odpočinek...

Výběr článků

Načítám