Hlavní obsah

Odkládací stolky - praktický doplněk do malého i velkého bytu

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při zařizování interiéru nezapomínejte na odkládací stolky. Jsou více než praktické, poslouží také jako zajímavý doplněk a uplatní se v každé místnosti.

Foto: Bonami (2x)

Variabilní a nenápadný bílý boční stolek Yamazaki Frame využijete jako noční, pracovní či odkládací. Materiál – lakovaný kov, bukové dřevo, cena 2169 Kč.

Článek

Na odkládací stolek odložíte rozečtený časopis, sklenku vody nebo hrnek kávy, ale i ovladače na elektroniku či čajovou svíčku. V ideálním případě by mělo být vedle každé sedací plochy i místo odkládací.

Foto: Westwing

Subtilní kovový stolek v bílé barvě Blanche je nejen praktickým, ale i designovým doplňkem do interiérů všech stylů. Cena 899 Kč.

Jak vybrat

Výška: Měla by být stejná, nebo o kousek nižší než opěradlo pohovky či křesla, u nichž odkládací stolek stojí.

Foto: Dek

Praktický set tří příručních stolků Ronel. Barevné provedení šedá / žlutá / černá. Materiál MDF/kov. Rozměry stolků: velký 60 x 50 cm, střední 40 x 45 cm a malý 36 x 40 cm. Cena 970 Kč.

Tvar: Hitem jsou různé geometrické tvary, hexagony a další mnohoúhelníky. Máte-li všechny kusy nábytku v pokoji hranaté, oválný nebo kulatý odkládací stolek příjemně oživí pravoúhlou geometrii interiéru.

Vzhled: Odkládací stolek se musí hodit k nábytku v místnosti. Oblíbená je kombinace robustnější desky z mramoru (zelené či hnědé), betonu nebo dřeva s kresbou suků i letokruhů a subtilnějšího kovového podnoží. Kov může být černý, stříbrný, ale i do zlata nebo do měděna. Zajímavě vypadá i deska z korku.

Foto: Bonami

Černý příruční stolek TemaHome Drum s deskou z korku kombinuje jednoduchý, efektní design se zajímavými detaily, které vás chytí za srdce. Cena 3999 Kč.

Design a styl: K dispozici je množství originálních kousků, z nichž si lze vybrat takový, který podtrhne styl právě vašeho domova.

Foto: Lidl

Sada čtyř odkládacích stolků s úložnými koši Livarnoliving v moderním designu. Vnitřní úložný prostor využijete třeba pro rozečtené knihy. Stolky jsou jednoduché, ale velmi praktické doplňky. Cena 1290 Kč.

Foto: Xxxlutz

Odkládací stolek Ambra Home ocení milovníci industriálního designu s příchutí retra. Kombinace kovu v tmavě hnědé a masivu manga v přírodní barvě dřeva je zárukou skvělého vzhledu i kvality. Cena 4199 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám