Hlavní obsah

Kuriózní bydlení a dekorace? Proč ne, buďte vtipní a hraví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loňský rok na nás hrnul různé špatné zvěsti, ale v oblasti bydlení přinesl i spoustu zajímavých a vtipných novinek. Vybrali jsme pro vás unikátní interiérové dekorace a představíme vám i nábytek, jenž je zábavný, a dokonce umí něco navíc…

Foto: Ikea

Židličky pro skřítky? Miniaturní židličky neslouží samozřejmě k sezení pohádkovým bytostem, ale jako háčky na stěnu. Tyto vtipné doplňky oceníte v dětském pokojíčku či v koupelně na malý ručníček. Barva černá, cena 149 Kč/3 kusy.

Článek

Při prohlížení toho, co nás v minulém roce zaujalo, rozhodně nelze opomenout nejrůznější nápaditě řešené kusy nábytku, ať již to jsou barové židle, police se sklopným věšákem, stolek s čističkou vzduchu, nebo třeba židličky pro skřítky.

Hezké nápady se objevily také u designových doplňků a drobných užitných předmětů. V malé umělecké dílo se může proměnit v rukou zkušeného designéra třeba i obyčejný talíř. Tak s ním tak naložte a šup s ním na zeď místo obrazu!

Jindy nemusí jít o nový vizuální dojem, ale o vylepšení funkčnosti dobře známého předmětu. Kdo by odolal odpočinku na polštářku s vlastním vyhříváním?

A pak je to vždy vděčný styl retro. Atmosféru dávno zašlých časů pomohou navodit například stylové hodiny v podobě stojanu na čerpací stanici, které prozradí přesný čas, ale zároveň nás v něm tak trochu vrátí zpět.

Nevíte, jak zařídit pánský pokoj? Inspirujte se odstíny kávy

Tipy a trendy

Reklama

Související články

Koberce zútulní byt a udrží více tepla

Investujte do koberců! Jsou skvělou tepelnou izolací, prodávají se v mnoha odstínech, stylech, vzorech a materiálech. Dokážou snížit potřebu vytápění až o dva...

Výběr článků

Načítám