Hlavní obsah

Do luxusního obytného autobusu zaparkujete i auto

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohodlné a dostačující bydlení je snem snad každého z nás. Co když ale rádi cestujete, a ani na dlouhých trasách se nechcete vzdát svého pohodlí. A bydlet někde po levných motelech či penzionech také není to pravé? Pak je možná pro vás tou nejlepší volbou luxusní obytný autobus, do kterého se s přehledem vejde kromě všeho potřebného vybavení i osobní automobil.

BEZ KOMENTÁŘE: Luxusní obytný autobus má v sobě i garáž

 
Článek

Skutečnou elegantní a luxusní nabídku pro spolehlivé cestování i bydlení zároveň představuje supermoderní cestovní autobus značky Volkner. Dvanáct metrů dlouhý kolos poskytne majitelům veškeré pohodlí jako klasický dům či byt. Ve výbavě tak nechybí kuchyň, obývací pokoj, ložnice či sprchový kout.

Foto: Profimedia.cz

Autobus je plně designovou záležitostí, nikde se nešetří.

Foto: Profimedia.cz

Prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní

Superdům na kolech, který byl před časem hlavním lákadlem na výstavě karavanů v německém Düsseldorfu, může být upraven jakkoli podle přání budoucího majitele. Na výběr je nejen několik barevných návrhů interiéru, volit lze i z mnoha variant kohoutků, dlaždic či kuchyňských podlah.

Mezi standardní vybavení autobusu patří plnohodnotná lednice s mrazákem, myčka nádobí, kožené sedačky, televize i plně vybavená koupelna. Zásobníky vody v autobusu pojmou až 800 litrů pitné vody a téměř 600 litrů odpadních vod, cituje server Huffington Post.

Foto: Profimedia.cz

Vzhled interiéru bude zařízen zcela podle přání majitele, na výběr je mnoho variant.

Foto: Profimedia.cz

Poznáte, že se jedná o autobusovou koupelnu?

Základní verze "superautobusu" vyjde na 750 000 liber (téměř 23,5 miliónu korun). Pokud budete chtít opravdu ten největší luxus, cena se rázem vyšplhá o hodně výš, přesněji na 1,2 miliónu liber (cca 37,5 miliónu korun).

Foto: Profimedia.cz

Nechcete se vzdát svého luxusního vozu ani při delších cestách? Nemusíte, stačí ho zaparkovat do integrované garáže a můžete vyrazit.

Pomyslnou třešničkou na dortu, která jistě uspokojí každého majitele luxusnějšího vozu, je integrovaná garáž, která se nachází v boku autobusu. Po jednoduchém stisknutí tlačítka se boční panel odklopí, a odhalí tak prostornou garáž. Jedinou nevýhodou je výškové omezení parkovaného automobilu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám