Hlavní obsah

Deky a nahřívací polštáře pomohou nejen od bolesti

Právo, Karolina Černá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čím víc v zimním období ubývá slunečního svitu, tím víc roste naše touha po chvílích klidu v konejšivém a měkkém teple. A tak neuškodí zabalit se do hebké deky. Nahřívací polštáře zase pomůžou promrzlým nohám či ztuhlým zádům, dětem se budou líbit hřejivé veselé hračky, s nimiž se snadněji usíná.

Foto: PROZDRAVI.CZ (3x)

Třešňový polštářek Picolo s pecičkami uleví jako hřejivý obklad od bolestí v oblasti žaludku, menstruačních křečí a při problémech se zády. Pro nahřátí vložíme na chvíli do mikrovlnky nebo na topení. Cena 199 Kč.

Článek

Vlněné deky a přikrývky z umělých kožešin zahřejí, overal s kapucí chrání děti před prochladnutím po koupeli. Cena 549 Kč.

Foto: TCHIBO

Nahřívací plyšová zvířátka mají pod kožíškem polštářek plněný lněnými semínky, který uleví od bolestí bříška a zahřeje. Po vyjmutí polštářku lze potah vyprat v pračce. Varianty čmelák a kočička za 469 Kč/kus.

Foto: PROZDRAVI.CZ
Foto: PROZDRAVI.CZ

Teplý dětský župan z biofroté s podšívkou. Autor: Rebeka Q. Cena 444 Kč

Foto: FLER.CZ

Elektrická poduška zahřeje šíji, záda a ramena. Je z měkkého plyšového mikrovlákna, má čtyři stupně ohřevu. K tělu přiléhá břišním pásem s nastavitelnou délkou. Výkon 100 W. Cena 1090 Kč

Foto: TCHIBO

Papuče z pleteniny s copánkovým vzorem a metalizovanou přízí spolehlivě zahřejí. Podšívka je plyšová. Cena 399 Kč

Foto: TCHIBO

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám