Hlavní obsah

Dárky, které zahřejí duši

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Méně je více. Stačí vybrat jeden či dva dárky, které skutečně potěší. Zapřemýšlejte, co blízké baví, zajímá a nezapomeňte si nadělit i společný dar. Může to být dlouho odkládaný výlet nebo večeře v oblíbené restauraci.

Foto: Likefoto

Potěšte se rodinou. Fotoobraz LikeFoto je dárek, který svoji hodnotu v čase jen zvyšuje. Stačí vybrat fotku, kterou chcete darovat, ta se natiskne UV odolnými barvami a pevně zalaminuje pod odolné kalené sklo.

Článek

Pro maminky, babičky a dcery - Pomalý hrnec uvaří za vás

Pomalý hrnec TESLA SlowCook S600 (objem 4,7 l, rozměry 37 x 29 x 24 cm, hmotnost 4,6 kg) je výborný pomocník pro všechny, kteří si chtějí připravit plnohodnotné a chutné jídlo, aniž by u vaření trávili dlouhé hodiny. Stačí do něj vložit všechny ingredience, nastavit teplotu s délkou vaření, a to je vše.

Foto: Tesla Electronics

Plánujete během své párty podávat třeba guláš? Pomalý hrnec ho za vás nejen uvaří, ale díky své funkci „Udržování teploty“ ho zachová teplý po celou dobu vaší oslavy. Cena 1489 Kč.

Pro kluky a holky - Pro malého závodníka

Akumulátorem poháněné autíčko s originálním designem skutečného automobilu (vyrobeno v licenci BMW) rozjásá každé dítě. Po stisknutí hlavního spínače se rozsvítí palubní deska a přední světlomety.

Foto: Hecht

Řadicí páka ovládá směr pohybu pouze vpřed nebo vzad. Ovládání tak snadno zvládnou i malé děti. Vozítko je určeno pro kluky a holky od 3 do 8 let. Sedačka je vybavena bezpečnostním pásem. K dostání v červené barvě, cena 3990 Kč.

Po lyžovačce zahřeje

Vyhřívaný polštář Lisabon z organické bavlny má v sobě termofor, díky tomu vydrží hřát i několik hodin. Vyrobený je v souladu s vysokými ekologickými standardy. Rozměr 60 x 40 cm, objem 2 l. Polštářek je pratelný ve 30 °C. Cena 1190 Kč.

Foto: Hugo-frosch

Vtipná kolekce pomůže

Specializovaná limitovaná kolekce od české animátorky a ilustrátorky Elišky Podzimkové pomůže nadaci Plešouni.

Polovina z celkového výtěžku z prodeje této kolekce poputuje na Eliščin projekt, který chce novým pacientům na dětské onkologii pomoci získat odvahu a připravit je na průběh léčby prostřednictvím edukativního animovaného seriálu.

Foto: Albi

Eliška Podzimková je umělkyně všeho druhu, na svém kontě má spot pro Jamieho Olivera, dokreslené fotky pro americký Vogue a další.

Limitovaná kolekce od ní je za cenu: zápisník 149 Kč, ponožky 199 Kč, plecháček černý 199 Kč, plecháček bílý 199 Kč, plátěná taška 149 Kč.

Popíjejte z krásného šálku

Spolupráce mezi Studiem Malínská a karlovarskou porcelánkou Thun 1794 vyústila v exkluzivní kolekci porcelánu.

Foto: Originalporcelan

Originální šálky s podšálky na čaj, kávu či cappuccino z kvalitního českého porcelánu s luxusním zlatým a platinovým dekorem rozzáří každou domácnost. Hrnečky jsou k dostání ve velikostech 200 ml a 300 ml od 290 Kč, lze je dát do myčky.

Zasloužíte si pohodu

Interiérová vonná svíčka udělá radost každé ženě. Tato svíčka má krásný obal, meditativní vůni ze směsi fíku, hlohu a santalového dřeva. Mysl putuje, tělo se uvolňuje ve sladkém klidu a vše je báječné. Cena 2100 Kč.

Foto: Myskino

Pro spokojenou rodinku - Společný zážitek sbližuje  

Co zajít společně na výstavu, třeba komentovanou prohlídku Loosových plzeňských interiérů? Nádherné interiéry navrhl ve 30. letech světoznámý architekt Adolf Loos, vynikají originálním a na svou dobu odvážným designem, zároveň v sobě ukrývají i zajímavé příběhy jejich původních obyvatel.

Foto: adolfloosplzen

Dárkové poukazy lze koupit buď v Turistickém informačním centru vedle plzeňské radnice, nebo na internetu.

Poukázka v hodnotě 330 Kč umožňuje obdarovanému účastnit se komentovaných prohlídek dvou tras. Poukazy platí až do 30. června.

Vychutnejte si pohádky i koledy

Zvuk v nejvyšší kvalitě si vychutnáte s bezdrátovým multi-room systémem Sonos, který posouvá poslech na zcela jinou úroveň.

Reproduktor se hodí kamkoliv v bytě: připevníte ho na stěnu, strop nebo jiný stojan. Díky své kompaktní velikosti je ideální také do knihovny, na polici, uplatní se i v kuchyni, koupelně.

Foto: Sonos

Určitě oceníte noční režim, abyste neprobudili zbytek rodiny, když si chcete přehrát vše, co vás baví: filmy, hudbu nebo třeba rádio. Reproduktor Sonos One je za 5990 Kč.

Zamilujte si tradice

Nespěchejte, vytvářejte si vlastní hodnoty a rodinnou pohodu. Tipy a zajímavé informace najdete v jedinečné knize Tradinář – Rodinný a tvořivý rok plný oslav a rituálů. Kniha obsahuje dvanáct kapitol podle měsíců v roce. Každý měsíc má svou poetiku, své svátky, obyčeje i tradice.

Foto: Smartpress

Učí nás, jak vše dětem vysvětlit, co si připravit, uvařit, jak si s rodinou nejlépe užít. Najdeme zde návody na společné tvoření a hraní, zpracování sezonních surovin v souladu s přirozeným rytmem roku. Kniha má barevné fotografie, 288 stran, cena 499 Kč.

Pro naše muže - Vyměňte lopatu za motor

Dvoustupňová sněhová fréza disponuje motorem Briggs & Stratton 900 Snow Series, který je ideální do nepříznivých sněhových podmínek. Velká rukojeť startovací šňůry umožňuje snadné spouštění motoru i bez sundání rukavic.

Foto: Briggs

Ocelový šnek s drážkami snadno prořezává sníh a posunuje ho dál k výhozovému otvoru. Objem palivové nádrže 3 litry, šířka záběru 610 mm, výška záběru 530 mm, cena 20 000 Kč.

Mohlo by se vám hodit na Zboží.cz:

Zapojte se do naší přehlídky vánoční výzdoby oken

Máte na Vánoce hezky vyzdobená okna? Rádi byste ostatní inspirovali a třeba se i trochu pochlubili? Pošlete nám fotografii své vánoční okenní výzdoby a my z nejpovedenějších příspěvků vytvoříme přehlídku, na kterou se můžete těšit během svátků v rubrice Bydlení.

Své fotografie, třeba i s krátkým popisem či příběhem, posílejte do redakce na adresu bydleni@novinky.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Šest tipů na vánoční dárky pro kutily

Máte-li doma kutila, určitě už vymýšlíte, čím ho pod stromečkem překvapit. Nechte se inspirovat našimi tipy. Třeba jsme přišli na něco, co vám uniklo.

Výběr článků

Načítám