Hlavní obsah

Kylie Minogue prodává mezonet se čtyřmi ložnicemi

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popová ikona Kylie Minogue se po deseti letech rozhodla, že prodá svůj milovaný byt v Drayton Gardens v Jižním Kensingtonu. Mezonetové bydlení slavné zpěvačky se nachází v šestém a sedmém patře a nabízí úchvatné výhledy do okolí.

Foto: Profimedia.cz

Drayton Gardens, Jižní Kensington

Článek

Důvodem, proč se Kylie po tolika letech zbavuje svého bytu, je prý nedostatek místa. Zpěvačka chce mít totiž ve své blízkosti i svou sestru Danii a jejího malého syna Ethana, a proto se rozhodla pro koupi většího domu, kde by měli všichni dostatečné pohodlí.

Foto: Profimedia.cz

V obývacím pokoji nechybí útulný krb ani malá terasa, z které lze obdivovat okolní krajinu.

Foto: Profimedia.cz

V celém domě byly položeny dřevěné podlahy, schodiště a osvětlení dodávají bytu romantický nádech.

Každopádně, pro obyčejného smrtelníka je ale byt v Jižním Kensingtonu veliký až dost. Nabízí čtyři ložnice, tři koupelny, salón, jídelnu, kuchyň, šatnu, technickou místnost, balkón a nechybí samozřejmě ani 24hodinová služba, která bedlivě střeží klid místních obyvatel.

Byt prošel před čtyřmi lety celkovou rekonstrukcí a nabízí tak elegantní, sofistikované bydlení s důrazem na detail.

Nové nájemníky jistě zaujme kuchyně, kde je základním prvkem dřevo. V celém bytě je kladem také důraz na dostatek světla, v každé místnosti jsou tak velká okna, která nabízejí výhled do širokého okolí.

Foto: Profimedia.cz

Nejdůležitějším prvkem v kuchyni je jednoznačně dřevo. Ostatní doplňky jsou zvoleny tak, aby se dřevem jemně kontrastovaly.

Foto: Profimedia.cz

V ložnici byly zvoleny jemné lososové a béžové odstíny. Nechybí opět dřevěná podlaha, okna poskytují dostatek denního světla.

Již počátkem léta byl mezonetový byt nabídnut k prodeji za téměř 4,5 miliónu liber (cca 133 miliónů korun). Kvůli malému počtu zájemců byla následně snížena cena na 3,9 miliónu liber (zhruba 115 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Soukromá šatna je laděna v jemných odstínech, důraz je zde kladen také na sklo a skleněné doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Místnost, která je vhodná jako fitness či taneční sál, nabízí dostatek světla i prostoru.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám