Hlavní obsah

Brad Pitt prodává luxusní sídlo na pláži za 236 miliónů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Brad Pitt s Angelinou Jolie se rozhodli, že prodají svůj dům v Malibu, který navzdory nedávným úpravám zas tolik nevyužívají. Luxusní sídlo u moře s bazénem a tenisovým kurtem teď hodlají na trhu s nemovitostmi zpeněžit za 13,75 miliónu dolarů – asi 236 miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt a Angelina Jolie prodávají svůj dům v Malibu za 236 miliónů.

Článek

Požadovaná cena je o 40 miliónů vyšší, než byla cena pořizovací.

Pozemek kolem komplexu budov má 5100 čtverečních metrů, většina je zastavěná a porostlá stromy, část je vyhrazena pro tenisový kurt a část tvoří přímořskou pláž.

Moderní rezidence postavená v roce 1962 má nízký, hranatý a moderní design. Brad si dům koupil v roce 2005 za 8,41 miliónu dolarů – tehdy asi 196,5 miliónu korun. Pitt, který je prý fanouškem architektury, strávil několik let rekonstrukcí domu dle vlastních plánů.  Do úprav údajně vložil milióny dolarů.

Foto: Profimedia.cz

Luxusní sídlo u moře nepostrádá vlastní tenisový kurt.

Dům má tři krby (dva vnitřní a jeden venkovní) a klimatizační zónu, v níž si prý lze užít i mráz. Z nádvoří i teras se nabízí panoramatický výhled na pobřeží. Pokud se k němu bude chtít nový majitel vydat, může využít soukromé cesty na pláž.

Komfortní rezidence sestává ze čtyř ložnic a čtyř koupelen. Stěny jsou skleněné od podlahy z tmavého bambusu až ke stropu. Kuchyně je celonerezová a zásoby lze uskladnit ve velké chladící místnosti s mrazicím boxem. K domu patří ještě mimo jiné kryté stání pro tři auta, bezpečnostní systém, tenisový kurt a bazén.

Foto: Profimedia.cz

Snad nejslavnější pár současnosti - Angelina Jolie a Brad Pitt

Reklama

Výběr článků

Načítám