Hlavní obsah

Ashton Kutcher si užívá nové luxusní sídlo v Los Angeles

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Ashton Kutcher v posledních měsících s docela velkou rázností plní přední stránky tištěných i internetových médií. Nejen kvůli svému účinkování v populárním seriálu Dva a půl chlapa, ale především kvůli rozvodu s manželkou Demi Mooreovou. Vedle rozvodu se herec rozhodl udělat další výraznou změnu v životě, oficiálně se přestěhoval do luxusního sídla v Los Angeles.

Foto: Profimedia.cz

Nové bydlení Ashtona Kutchera nabízí dostatek prostoru i nádherné výhledy na blízké jezero.

Článek

Luxusní rezidenci v Hollywood Hills si Kutcher pronajímal už dříve (za nemalý měsíční "poplatek" 50 000 dolarů - 949 000 korun), od počátku rozvodových tahanic s Demi Mooreovou, nyní to ale vypadá, že se rozhodl pro oficiální a veřejnou změnu trvalého bydliště.

Foto: Profimedia.cz

Dům je architektonickou a luxusní záležitostí.

Foto: Profimedia.cz

Prostorná a prosvětlená kuchyň

Foto: Profimedia.cz

Kryté venkovní posezení nabízí dostatek prostoru pro relaxaci.

Zda zatím zůstane jen v nájmu, nebo si rezidenci koupí, se neví. Jasné naopak je, že se tam bude mít více než dobře. Rezidence postavená roku 2006 o rozloze téměř 870 metrů čtverečních nabízí pět ložnic a osm koupelen, je vybavena v ultra moderním stylu s vysokými stropy, pro potěšení i relaxaci je k mání obrovský bazén, venkovní vířivka pro dvě osoby, chybět samozřejmě nemůže ani plně vybavená posilovna pro udržení kondice nebo masážní místnost.

Foto: Profimedia.cz

Ashton Kutcher

Foto: Profimedia.cz

Hlavní ložnice nabízí zajímavé architektonické řešení.

Foto: Profimedia.cz

Tady by se to relaxovalo....

Nechybí plně vybavená kuchyně s nejmodernějšími spotřebiči, pro posezení s přáteli je k dispozici velký bar nebo také soukromé kino. Architektonickou třešničkou jsou prosklené chodníčky nebo velký loftový balkón s úžasnou vyhlídkou na jezero.

Foto: Profimedia.cz

Nezbytný bazén rozhodně nemá klasické rozměry.

Foto: Profimedia.cz

Pro udržení kondice je potřeba i prostorná posilovna.

O stejnou rezidenci shodou okolností před nějakou dobou projevil zájem i mladičký Justin Bieber, který si ji chtěl koupit jako dárek k osmnáctým narozeninám.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám