Hlavní obsah

Ženevský autosalon se v příštím roce vrátí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po několika odkladech a letošním experimentu v Kataru se Ženevský autosalon vrací do Švýcarska. V příštím roce má původně nejprestižnější evropská akce svého druhu nabídnout pozměněný formát.

Foto: Profimedia.cz

Ženevský autosalon v roce 2013 (ilustrační foto)

Článek

Organizátoři ženevského autosalonu oznámili, že slavná motorshow brány znovu otevře mezi 26. únorem a 3. březnem roku 2024.

Po čtyřech letech zrušení způsobených nejen pandemií covidu-19 bude Ženeva příští rok opět hostit autosalon. Tento krok přichází poté, co se v říjnu letošního roku konala sesterská akce v katarském Dauhá.

Autosalon, který se uskuteční v obrovském kongresovém centru Palexpo v Ženevě, bude mít v roce 2024 jiný formát, aby pomohl snížit náklady jak organizátorům, tak vystavovatelům. Pravděpodobně je řeč například o připravených stáncích pro vystavovatele.

Ženevský autosalon bude obsahovat tematické sekce s důrazem na různé části automobilového průmyslu.

Inovační pavilon je „laboratoř“ pro výrobce automobilů a technologické firmy, kde mohou předvést své nejnovější objevy. Designová část se zaměřuje na řemeslnou zručnost automobilového designu, Zóna nulových emisí se zaměří na nové formy čisté energie a udržitelné dopravy a Adrenalinová zóna bude určena pro výkonná vozidla.

Vstupenky na dny akce pro širokou veřejnost budou k dispozici od prosince.

Nejdůležitější premiéry z mnichovského autosalonu

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám