Hlavní obsah

2x Rinspeed Porsche

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frank M. Rinderknecht je jméno, které má ve světě automobilů patřičný zvuk. Těm, kteří jej neznají, jistě osvěží paměť jméno firmy, kterou vede - Rinspeed. Pod jeho vedením nyní byly připraveny dva tuningové kity pro Porsche Cayman a také 911.

Článek

Rinspeed se jako tuningová firma v tomto případě zrovna extra neodvázala, ale na světě je jen málo lidí, kteří chtějí Porsche Cayman předělat do stylu "fast and furious".

Decentní styling přední masky u modelu Imola, nárazníku a zadního spoileru není nijak dramatický, ale caymanu přece jen trochu k individualismu pomůže. Mnoho lidí však nezaregistruje širší blatníky, protože je zaujmou velká elegantní kola s pneumatikami Dunlop SP Sport 235/30 ZR20 vpředu a 305/25 ZR20 vzadu.

Všechny vnější úpravy zastřešuje výrazný oranžový lak se šachovnicovým vzorem na přední kapotě a střeše. Z technických novinek je třeba zmínit snad jen nové tlumiče, které zcela spolupracují se sportovním elektronickým pružením PASM. Navíc ale snižují světlou výšku vozu o 25 mm.

Právě tyto tlumiče mají společné jak Porsche Cayman, tak i 911 ve verzi Indy. Tu jsme představili již před rokem, kdy byl vůz ukázán světu. Jenže tehdy se jednalo jen o dvoukolku Carrera S. Rinspeed předělal nárazníky tak, aby se daly použít i na čtyřkolku. Jen bílý lak byl nahrazen stříbrným a vzadu není ohromné křídlo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám