Hlavní obsah

Toyota zmodernizovala C-HR, k mání je se silnějším hybridním motorem

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toyota stěhuje svůj hybridní pohon s dvoulitrovým motorem z Corolly i pod kapotu crossoveru C-HR. V rámci faceliftu, který zmodernizoval i design exteriéru a multimédia uvnitř.

Foto: Toyota

Toyota C-HR po faceliftu

Článek

Toyota C-HR měl vždy působit moderně, svěže. Crossover v rámci faceliftu nyní dostal ještě odvážněji tvarovaný zevnějšek. Nové jsou nárazníky a LED světlomety, zadní svítilny jsou propojené černým spoilerem.

Foto: LL, Novinky

Toyota C-HR před faceliftem

Foto: Toyota

Na linii připomínající kupé se nic nemění.

V interiéru najdete nový infotainment s podporou Apple Carplay. Toyota prý zapracovala i na odhlučnění kabiny a podvozku.

Motorové volby jsou nyní tři namísto dvou. Základní zážehová dvanáctistovka s výkonem 85 kilowattů (114 koní) zůstává beze změn. Hybridní ústrojí s osmnáctistovkou a systémovým výkonem 90 kW (121 k) pak doznalo lehkých technických změn.

Foto: Toyota

Zadní svítilny spojuje černý spoiler.

Foto: Toyota

Nový infotainment se umí lépe propojit s chytrými telefony.

Největší novinkou je ale dvoulitrový hybrid. Jednotka zvaná Hybrid Dynamic Force je tradičně spřažena s bezestupňovou převodovkou e-CVT a nabídne systémový výkon 135 kW (184 koní).

Nadále se předpokládá, že faceliftované C-HR dostane ještě plně elektrickou variantu. Konkrétní datum, kdy se klasická zmodernizovaná verze dostane na náš trh, ještě české zastoupení neoznámilo.

Subaru a Toyota potvrdily spolupráci na novém Toyobaru, u kupátek to ale neskončí

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám